Ξεκινάει νέος κύκλος εργασιών για την Interlife

της Ελενας Ερμείδου

Με δείκτη Φερεγγυότητας  το 2017 SCR 140% αυξημένο κατά περίπου 30μ.β σε σχέση με το 2016 και MCR 510%, η Interlife Ασφαλιστική στοχεύει, μεταξύ άλλων στην έκδοση νέων προγραμμάτων υγείας για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και τους πελάτες, προσαρμοσμένων στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον για  πολύ χαμηλά, χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κα Κατερίνα Καψάλη Υποδιευθύντρια Πωλήσεων στην Νότια Ελλάδα σε χθεσινή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, κατά την παρουσίαση των τριών νέων προγραμμάτων υγείας: .LIFE Care,  BONUS x5 και το ανανεωμένο Υγεία MAXIMUM. Και τα τρίαπρογράμματα καλύπτουν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη υγείας και έχουν σχεδιαστεί ώστε το δίκτυο της Interlife να αυξήσει την αξία των πωλήσεων του, επίσης και να διευρύνει το πελατολόγιο του.

Διαβάστε  Γ. Βοτσαρίδης: Βγαίνουμε με τρία νέα προϊόντα

Υπουργική Απόφαση θέτει εμποδιο στην δωρεάν πρόσβαση

Τα προγράμματα έρχονται να καλύψουν μεταξύ άλλων τα κενά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που προσέθεσε η πρόσφατη υπουργική απόφαση που θέτει εμπόδιο στην δωρεάν ελεύθερη πρόσβαση στων ασφαλισμένων στους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, (απόφαση του Υπ. Υγείας σε συνέχεια του Ν. 4486/2017, Πρωτοβάθμια Περίθαλψη). Η απόφαση ορίζει ότι με παραπεμπτικό οικογενειακού ιατρού θα γίνεται η πρόσβαση σε ιατρό ιδιώτη ή του ΕΣΥ. Για να λειτουργήσει δε το νέο σύστημα απαιτούνται περίπου 3.000 οικογενειακοί ιατροί.

Τα τρία νέα προϊόντα παρουσίασε ενδελεχώς η κα Ιφιγένεια Αιλιανού Διευθύντρια Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων, τονίζοντας ότι το underwriting και οι αποζημιώσεις των προγραμμάτων θα γίνεται από την Αθήνα, αλλά και συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι μόνο αρχή» και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες επιχειρηματικές κινήσεις προσεχώς στο κλάδο της Υγείας.

Το LIFE Care είναι πρόγραμμα εξωνοσοκομειακό και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες, από 0-99 ετών, δεν έχει underwriting, περιορισμούς και αναμονές. Είναι συμβεβλημένο με πάνω από 20 νοσηλευτικά ιδρύματα, πάνω από 200 διαγνωστικά κέντρα και πάνω από 1500 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Τα ετήσια μεικτά ασφάλιστρα του προγράμματος είναι για 1 άτομο 50 ευρώ, 100 ευρώ για 2 άτομα και 150 ευρώ για οικογένεια με 2 παιδιά.  Στα πλεονεκτήματα του: Γίνονται δεκτές προϋπάρχουσες ασθένειες, το πρόγραμμα είναι ετησίως ανανεούμενο, καλύπτει και ανασφάλιστους, διαθέτει 24ωρο συντονιστικό κέντρο, η πληρωμή των ασφαλίστρων γίνεται και με άτοκες δόσης με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Το επιδοματικό πρόγραμμα BONUS x5 διαθέτει εύρος των επιδομάτων και καλύπτει τον ασφαλισμένο σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, συνδυάζοντας με ευελιξία όλα τα ασφαλιστικά επιδόματα, χωρίς καμία υποχρέωση για ένταξη σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα υγείας της εταιρείας. Καλύπτει επίδομα σοβαρών ασθενειών, χειρουργικό επίδομα, επίδομα τοκετού, νοσοκομειακής περίθαλψης και ανάρρωσης. Τα ετήσια μεικτά ασφάλιστρα ξεκινάνε από 10 ευρώ και μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 264 ευρώ. Το πρόγραμμα λήγει στα 60 έτη. Σε περίπτωση ασφάλισης δύο ατόμων παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε άτομο. Το πρόγραμμα συνδυάζεται απόλυτα με το LIFE Care.

To υγεία MAXIMUM είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας που στόχο έχει να προσφέρει οικονομική στήριξη σε περίπτωση νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό καταβάλλοντας τα πραγματοποιηθέντα έξοδα βάσει πρωτότυπων αποδείξεων. Για την ένταξη στο πρόγραμμα απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις και έξοδα των οποίων βαρύνουν την εταιρεία, το πρόγραμμα μπορεί να παραταθεί για όλη την διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου, στο πρόγραμμα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και άλλου φορέα.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*