Η Truck & Cargo Insurance στην Logi.c 2018

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και ανάπτυξης των υπηρεσιών στον τομέα των LOGISTICS και της ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ,  η TRUCK & CARGO INSURANCE – SAMOLADAS είναι επίσημος υποστηρικτής  του συνεδρίου  LOGIC. 2018 –   MANAGING THE SUPPLY CHAIN”. 
Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που αποτελεί άλλωστε από μόνος του το βέλτιστο παράδειγμα της υγιούς επιχειρηματικότητας και της συνεχούς βελτίωσης, το ετήσιο ραντεβού της αγοράς Logistics και Supply Chain, τα πολυσυνέδρια Logistics Conferences, Logi.C 2018, στη 10η ετήσια διοργάνωσή τους, ανανεώνουν το ραντεβού τους μαζί σας!
Στις 4 & 5 Μαΐου 2018, υψηλόβαθμα στελέχη, από όλους τους κρίκους decision making της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά και της επιχειρησιακής λειτουργίας, συναντιόμαστε ξανά για να μιλήσουμε για σύγχρονο logistics management. να φέρουμε νέες πληροφορίες, να επεξεργαστούμε καινούργιες ιδέες για έναν κλάδο που στόχος του είναι να αποτελέσει τον no 1 παραγωγικό κλάδο της χώρας.
Οι θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνουν: 
• ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ LOGISTICS HUB Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας – Υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς Ναυτιλίας, Supply Chain, Traders, Εξαγωγείς αξιολογούν τις υπηρεσίες του Ελληνικού Logistics Hub και συζητούν για το μέλλον του ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥNΑMΙΚA ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 
• ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ. Παράλληλες προσεγγίσεις από Μεγάλους Retailers για να «Χτίσουμε δυναμικά Δίκτυα Διανομής»
• PHARMA & COSMETICS LOGISTICS Αποτελέσματα έρευνας που διενεργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην δυναμική, αλλά “ευαίσθητη” αγορά του Φαρμάκου και του Καλλυντικού. Συζήτηση για τις Λύσεις – Δυνατότητες – Προοπτικές στη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Φαρμάκου-Καλλυντικού
Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε το τελικό πρόγραμμα της ολομέλειας: www.logisticsconferences.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*