ERGO: «Εισιτήριο» στην ομάδα της Περ. Θεσσαλίας για τον τελικό 3 χλμ. την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Το «εισιτήριο συμμετοχής» στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον «τελικό» των αγώνων Run Greece την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παραδόθηκε σε τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ERGO στη Λάρισα.

Η ERGO Ασφαλιστική, η Νο 1 εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνδέει τους αγώνες Run Greece, που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος, με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, διοργανώνεται ο «τελικός» των Run Greece, ο Αγώνας Δρόμου 3 χλμ. ERGO.

Με περισσότερους από 5.000 δρομείς, η αρχή των αγώνων Run Greece για το 2018 έγινε από την πόλη της Λάρισας, με την πολύτιμη αρωγή της Δημοτικής αρχής αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι 20 νικητές που διακρίθηκαν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος θα αναδείξει τη νικήτρια Περιφέρεια των Run Greece, ενός σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Ο διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου της ERGO Γιάννης Παπουτσάς παρέδωσε το «εισιτήριο συμμετοχής», αλλά και το «πακέτο» του προγράμματος φιλοξενίας για τις ημέρες των Αγώνων στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα του Νοεμβρίου από τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ Καφφέ Ηλία, πρόεδρο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, και Μαρία Πινακά, γραμματέα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Παπουτσάς δήλωσε: «Σε συνέχεια της περσινής πρώτης και πολύ επιτυχημένης διεξαγωγής του Αγώνα Δρόμου 3χλ. ERGO, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και φέτος να φιλοξενήσουμε τους κορυφαίους δρομείς από όλη τη χώρα, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν επάξια την περιφέρειά τους στον τελικό αγώνα την ημέρα του Μαραθωνίου, βιώνοντας τον τερματισμό τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

»Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Έργο μας λοιπόν και φέτος να είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε όλους τους δρομείς στο δικό τους έργο, στον δικό τους αγώνα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*