ΕΙΑΣ, σεμινάριο, ασφαλίσεις

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα χρηματοοικονομικής & επενδυτικής συμβουλευτικής

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών παρουσιάζει το νέο, ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής και Επενδυτικής Συμβουλευτικής EIAS CERTIFIED SPECIALIST in FINANCIAL INVESTMENT ADVICE, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15, την Πέμπτη 17, την Τρίτη 22, την Πέμπτη 24, την Τρίτη 29 και την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, 16:00-19:20, στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ινστιτούτου (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Απευθυνόμενο πρωτίστως σε στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και τραπεζών, αλλά και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, το 24ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει επαρκή και αποτελεσματικά «εργαλεία» Χρηματοοικονομικής και Επενδυτικής Συμβουλευτικής, ικανά να συμβάλουν στη διεξοδική αντιμετώπιση των οικονομικών προβληματισμών και των ανησυχιών των πελατών τους.

Πέρα από την πιστοποίηση EIAS CERTIFIED SPECIALIST in FINANCIAL INVESTMENT ADVICE στην οποία οδηγεί, το πρόγραμμα προάγει την ευρύτερη οικονομική τεχνογνωσία, εξειδικεύει σε χρηματοοικονομικά θέματα υψηλού ενδιαφέροντος, παρουσιάζει αποδοτικά αποταμιευτικά και επενδυτικά «εργαλεία» και απαντά στη σειρά των κρίσιμων ερωτημάτων που απασχολούν στελέχη και διαμεσολαβητές, ενώ ισχυροποιεί πολύ τη συμβουλευτική τους ικανότητα και τους καταξιώνει ως άριστους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος ωφελούνται στα εξής σημεία:

  • Κατανοούν πλήρως το περίπλοκο χρηματοοικονομικό περιβάλλον, εντός του οποίου αναπτύσσονται οι πολύ δυναμικές χρηματοοικονομικές επενδύσεις.
  • Κατανοούν τους επενδυτικούς κινδύνους, τα αίτια και τα αιτιατά τους και ενισχύουν την τεχνογνωσία προβλέψεων που διαθέτουν, προς όφελος της ικανότητας διατύπωσης ασφαλέστερων επιλογών υπέρ του επενδυτή.
  • Γνωρίζουν σε καλό βάθος το περιεχόμενο, τη δομή και τα χαρακτηριστικά των χρηματοοικονομικών «εργαλείων» και των επενδυτικών προϊόντων, ακόμη και των πιο περίπλοκων ή εξειδικευμένων.
  • Αναπτύσσουν ουσιαστικές δυνατότητες τεκμηριωμένης ενημέρωσης των πελατών, εν σχέσει με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα οφέλη των επενδυτικών προϊόντων στην πιο απαιτητική οικονομική συγκυρία.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 150 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο αρχείο EIAS CERTIFIED SPECIALIST in FINANCIAL INVESTMENT ADVICE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*