Kάλυψη ατυχήματος κατοικίδιου ζώου μέσα από συμβόλαιο αστικής ευθύνης Ι.Χ.

Η  Daedalus με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζει  και ευγνωμονεί τη Διοίκηση της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που αγκάλιασε την ιδέα  και έκανε πράξη άμεσα την πρωτοποριακή «ΚΑΛΥΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΖΩΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ»  με κόστος λιγότερο από  1 € εξαμηνιαίος.  Η εταιρεία λοιπόν θα ασφαλίζει μέσω της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ τις σωματικές βλάβες ή και τον θάνατο του κατοικίδιου ζώου  από  τροχαίο ατύχημα ανεξαρτήτου υπαιτιότητας οδηγού, όταν μεταφέρεται μέσα στην καμπίνα του οχήματος!

Η  ασφαλιστική εταιρία ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι γνωστό σε όλους ότι συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις βάση του Fortune, συνεπώς δεν θα μπορούσε να μην πρωτοπορούσε και σε αυτόν τον τομέα.

Έτσι χάρη της Διοίκησης της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ γίνεται η εκκίνηση, να εκπληρωθεί ένα μέρος του ονείρου της Εταιρίας, να μπορέσουν τα ζώα να έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση στην καθημερινότητα μας. Άλλωστε μόνο δείγμα πολιτισμού είναι η ευζωία των ζώων και όσοι βοηθούν σ’ αυτή μόνο πολιτισμένοι και άνθρωποι αρχής χαρακτηρίζονται.

Θα ενημερωθούν όλοι οι Φιλόζωοι σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για την μοναδική αυτή παροχή που προσφέρει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ  εδώ και 15 ημέρες η Ασφαλιστική Εταιρία ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ευχή το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν και άλλες Ασφαλιστικές Εταιρίες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*