Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο «Non budget Marketing για το ασφαλιστικό σας γραφείο!»

Αύριο Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 17.00-19.00 θα διεξαχθεί το νέο διαδικτυακό σεμινάριο του insurancewebinars.gr, με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές: «Non budget Marketing για το ασφαλιστικό σας γραφείο!». Εισηγητής του webinar είναι ο κ. Ραλλάκης Γιώργος, σύμβουλος επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και marketing, και υπεύθυνος εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr.

Τo webinar, όπως κάθε φορά, είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές χάρη στους Χορηγούς Επιμόρφωσης, που είναι οι εταιρείες GLASSDRIVE, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Για να συμμετέχετε στο δωρεάν webinar χρειάζεται μία δωρεάν εγγραφή στο http://insuranceinnovation.gr/seminars/non-budget-marketing-gia-to-asfalistiko-sas-grafio/.

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσατε να προωθήσετε το ασφαλιστικό σας γραφείο χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε διαφήμιση; Σε αυτό το webinar θα μιλήσουμε για διάφορες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε, τόσο στον ψηφιακό, όσο και στον πραγματικό κόσμο, για να προωθήσετε την επιχείρηση σας, να «φτιάξετε» το όνομα σας, να προσελκύσετε νέους πελάτες ή ακόμη και να πουλήσετε περισσότερα προϊόντα στους υπάρχοντες πελάτες σας. Στόχος του webinar είναι:

  • Να ξεκαθαρίσουμε τη διαφορά ανάμεσα στην προώθηση του ασφαλιστικού μου γραφείου και την προώθηση ενός προϊόντος.
  • Να μάθουμε τι σημαίνει για μια επιχείρηση το «χτίσιμο» της εικόνας του «ειδικού» (guru) και πως μπορεί να γίνει.
  • Να δούμε εύκολες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε αύριο για να ξεκινήσετε να κερδίζετε πελάτες και πωλήσεις.

Θεματολογία

Στο webinar θα μιλήσουμε για:

  • Τι σημαίνει για μια επιχείρηση το χτίσιμο της εικόνας του «ειδικού».
  • Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εικόνα του «ειδικού» για να πουλήσουμε.
  • Ενέργειες που μπορείτε να κάνετε online για να χτίσετε την εικόνα σας.
  • Ενέργειες που μπορείτε να κάνετε off line για να χτίσετε την εικόνα σας.
  • Η έννοια του marketing funnel.
  • Φτιάξτε το δικό σας marketing funnel.
  • Ξεκινήστε αύριο τη νέα σας στρατηγική.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα εισηγητή

Ο Γιώργος Ραλλάκης έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων (MA in Management and Organizational Learning) από το Πανεπιστήμιο του Lancaster. Έχει πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία σε θέματα πωλήσεων, καθώς και σε συμβουλευτική ανάπτυξης ομάδων πωλήσεων, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Από το 2002 έχει ιδρύσει και συνδιευθύνει την Evolution Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και από το 2010 το εκπαιδευτικό της κομμάτι, τη LearningEvolution.gr. Έχει δημιουργήσει και κυκλοφορεί το εκπαιδευτικό DVD με τίτλο «Τεχνικές Πώλησης: Μάθετε τα μυστικά των πωλήσεων», ενώ αναμένεται η κυκλοφορία και άλλων τίτλων τους επόμενους μήνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*