Interlife, κτίριο

“Υγεία MAXIMUM”: Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας από την INTERLIFE

Ανανεωμένο και με επιπλέον παροχές διατίθεται το Νοσοκομειακό Πρόγραμμα “Υγεία MAXIMUM”. Παρέχει στον ασφαλισμένο και στην οικογένεια του ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νοσηλευτικό ίδρυμα.

Κύρια χαρακτηριστικά του Προγράμματος “Υγεία MAXIMUM” είναι η παροχή ολοκληρωμένης κάλυψης υγείας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και χωρίς να είναι απαραίτητη η Ασφάλιση Ζωής. Στο Πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως και 60 ετών και να παραμείνουν σε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους εφόσον το επιθυμούν, ενώ παρέχεται η δυνατότητα να ασφαλιστούν μόνο τα παιδιά της οικογένειας, χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης των γονέων.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα παρέχει τις παρακάτω καλύψεις:

Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε Ελλάδα και Εξωτερικό:

Νοσοκομειακές Δαπάνες: Η Εταιρία καλύπτει τις νοσοκομειακές δαπάνες που πραγματοποίησε ο ασφαλισμένος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, σε ποσοστό 90% (συμμετοχή του ασφαλιζόμενου 10% επί των πραγματικών δαπανών) αφού αφαιρεθεί το εκπιπτόμενο ποσό (300€). Ανώτατο ετήσιο όριο νοσηλείας 30.000€ ή 60.000€, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο ασφαλισμένος.

Ελεύθερη επιλογή Νοσηλευτικού Ιδρύματος ή Γιατρού.

Επιλογή θέσης Νοσηλείας: Δίνεται η δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει ο ίδιος τη θέση νοσηλείας του, μονόκλινο (Α΄ θέση) ή δίκλινο (Β΄ θέση).

Υψηλό ποσό Κάλυψης Διαμονής: Η εταιρία καταβάλλει για δωμάτιο και τροφή έως και 500€/ημέρα σε περίπτωση παραμονής του ασφαλισμένου σε Νοσοκομείο ή Κλινική στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Καλύπτονται τα έξοδα διαμονής του ασφαλισμένου σε ΜΕΘ και ΜΑΦ χωρίς επιμέρους υποόριο.

Ημερήσια Θεραπεία/Επέμβαση: Καλύπτεται το σύνολο των αναγνωρισμένων δαπανών νοσοκομειακής περίθαλψης που πραγματοποιήθηκαν για την ημερήσια νοσηλεία του ασφαλισμένου, για θεραπείες ή χειρουργικές επεμβάσεις εντός του νοσοκομείου, χωρίς να απαιτείται διανυκτέρευση (ODC/ODS).

Επιπλέον καλύπτεται το κόστος για Χημειοθεραπείες, Ακτινοθεραπείες και Ραδιοθεραπείες, εφόσον πραγματοποιηθούν εντός νοσοκομείου και εντός 18 μηνών από τη λήξη νοσηλείας του ασφαλισμένου. Σημειώνεται ότι, ειδικά για τα φάρμακα των χημειοθεραπειών απαιτείται χρήση Ταμείου Κοινωνικής Ασφάλισης του ασφαλισμένου. Σε περίπτωση αδυναμίας χρήσης του Ταμείου Κοινωνικής Ασφάλισης, ο ασφαλισμένος συμμετέχει στο κόστος των φαρμάκων, κατά ποσοστό 30%. Δεν εφαρμόζεται εκπιπτόμενο ποσό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*