Anytime, Interamerican

Περισσότερα από 570.000 ΙΧ ασφαλίζονται στην Interamerican

Στα 131,4 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν το 2017 τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα στον τομέα ασφάλισης αυτοκινήτου της INTERAMERICAN, σε μια χρονιά όπου διάφορα ζητήματα- ανασφάλιστα οχήματα, διαχείριση ζημιών, τιμολογιακές πολιτικές, θέματα εποπτείας ΕΠΥ, κατάσταση Επικουρικού Κεφαλαίου κλπ.- δεν προέβλεπαν μια ευνοϊκή αγορά.

Η εταιρεία έκλεισε την περασμένη χρονιά με οριακά αυξημένο τον στόλο στα 570.315 ασφαλισμένα οχήματα (318.455 από την Anytime). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της INTERAMERICAN, κατά το 2017, πήρε παραγωγή από όλα τα κανάλια διανομής.

Το εταιρικό δίκτυο πωλήσεων (Agency), η Anytime– με συμβολή στην online ασφάλιση και των ασφαλιστικών συμβούλων του εταιρικού δικτύου- και οι συνεργαζόμενοι πράκτορες και μεσίτες, απέδωσαν συνολικά 131,4 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία κατέβαλε κατά το 2017 αποζημιώσεις στον κλάδο αυτοκινήτου 55,4 εκατ. ευρώ με ελαχιστοποιημένες, κάτω του 2%, τις υποθέσεις που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, ενώ 20.081 πελάτες χωρίς υπαιτιότητα σε τροχαία ατυχήματα πληρώθηκαν για ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητό τους απευθείας από την INTERAMERICAN μέσω του φιλικού διακανονισμού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*