Deree Graduate School: Εαρινό εξάμηνο για τη μεταπτυχιακή σχολή του Deree

Με 6 σύγχρονα προγράμματα σε περιζήτητους τομείς της αγοράς και ένα καινοτόμο Graduate Certificate σε Computer Science.  

Έναρξη μαθημάτων: 23 Απριλίου 2018

Δυναμικά ξεκινά η εαρινή ακαδημαϊκή περίοδος της μεταπτυχιακής σχολής του Deree – The American College of Greece με 6 καινοτόμα προγράμματα, σύντονα με τις ανάγκες της αγοράς, και ένα εντατικό προπαρασκευαστικό Certificate στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Τα προγράμματα αφορούν τους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης (TESOL) και της Επιστήμης Δεδομένων (Big Data) και έχουν κοινό χαρακτηριστικό το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την εφαρμογή της γνώσης στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, είναι ιδανικά και για εργαζόμενους που επιθυμούν είτε να ανελιχθούν στον τομέα τους είτε να πραγματοποιήσουν στροφή στην καριέρα τους.

Πιο αναλυτικά, για το εαρινό εξάμηνο 2018 θα προσφέρονται τα ακόλουθα:

Graduate Certificate in Computer Science: Ταχύρρυθμο προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για πτυχιούχους άλλων ειδικοτήτων που επιθυμούν να ακολουθήσουν επαγγελματική τεχνολογική κατεύθυνση καθώς και να αποκτήσουν στέρεες βάσεις στην επιστήμη των υπολογιστών. Για όσους δεν διαθέτουν προϋπάρχουσα τεχνολογική εκπαίδευση, το Graduate Certificate in Computer Science είναι σχεδιασμένο να προσφέρει άριστες ακαδημαϊκές και τεχνικές δεξιότητες στις επιστήμες υπολογιστών και δεδομένων. Οι σπουδαστές που θα ολοκληρώσουν το Graduate Certificate in Computer Science με γενικό βαθμό B ή και περισσότερο πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτοί και στο MS in Data Science.

MS in Data Science: Ένα μεταπτυχιακό που προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ικανότητες στην επιστήμη των Big Data. Στη διάρκεια της φοίτησής τους, οι σπουδαστές αποκτούν τα εφόδια και τις δεξιότητες να σταδιοδρομήσουν ως επαγγελματίες στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT), μέσα από έναν θεωρητικό και πρακτικό συνδυασμό εφαρμοσμένων μαθηματικών, επιστήμης υπολογιστών, στατιστικής και business information. Οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων και αποκτούν εξοικείωση και πείρα με διαφορετικούς τύπους δεδομένων ώστε να τα μετατρέπουν σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Ένα πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του Deree αποκτούν πολύτιμη εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης. Επιπλέον, η σχολή συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων σε προγράμματα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, αλλά και με το σωματείο ΕΛΙΖΑ, για την υλοποίηση έργου σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης.

ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη σχολική ψυχολογία και σε όσους θέλουν να εργασθούν με παιδιά και εφήβους και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης.

MA in Strategic Communication and Public Relations: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

MA in Digital Communication and Social Media: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμάσει αλλά να ενημερώσει όσους εργάζονται ή θέλουν να απασχοληθούν στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

MA in TESOL (Teaching English to Students of Other Languages): Το νέο μεταπτυχιακό στον τομέα TESOL απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και εστιάζει στην ψηφιακή τεχνολογία και στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL του Trinity College που προσφέρεται ως επιλογή στους φοιτητές. Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε εργαζόμενους επαγγελματίες, καθώς τα μαθήματα παραδίδονται στο campus αλλά και online, προσφέροντας ευελιξία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα προγράμματα, τις εγγραφές και τις προσφερόμενες υποτροφίες εδώ ή επικοινωνώντας με έναν Σύμβουλο Εγγραφών στο 210 600 9800.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*