Το IFAAcademy Καλύτερη Ελληνική Startup για το 2017

TO IFAAcademy κέρδισε την πρώτη θέση ως η καλύτερη startup στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας ΙΝΑΝΕΠ στην κατηγορία «EDTECH- Educational Technology».

Ο διαγωνισμός έγινε στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού EUROPE STARTUP AWARDS, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών. Εκεί το IFAAcademy θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας για την καλύτερη startup στην ίδια κατηγορία.

Επίσης, το IFAAcademy έχει περάσει στην ημιτελική φάση των 24 καλύτερων startups του διαγωνισμού του MIT Enterprize Forum Greece, που διεξάγεται παγκοσμίως από το πανεπιστήμιο MIT, και διαγωνίζεται για την τελική φάση των 10, από τους οποίους θα προκύψει η νικητήρια πρώτη τριάδα.

«Στην ομάδα του IFAAcademy είμαστε  διπλά χαρούμενοι» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. «Αφενός για τις διακρίσεις μας αυτές, αλλά και για το γεγονός ότι διαδίδεται η ιδέα της ασφάλισης σε όλο και μεγαλύτερους κύκλους της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας. Το όραμά μας για ένα νέο επιστήμονα ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που θα αξιοποιεί στο έπακρο την έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία και θα γίνει ο αρχιτέκτονας μια βιώσιμης κοινωνίας διαδίδοντας την ιδέα ότι η ασφάλιση είναι “η πιο έξυπνη χρηματοοικονομική ιδέα κοινωνικής συμμαχίας” υλοποιείται με σταθερά και δυναμικά βήματα και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό.»

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*