Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στην Κέρκυρα

45 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν συνολικά από την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Κυριακή 18 Μαρτίου στην Πλατεία Λιστόν της Κέρκυρας με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο γραφείο πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής Κέρκυρας, το οποίο τελεί υπό την διεύθυνση του κ. Ιωάννη Μπιρμπίλη, και στον όμιλο διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική.

Οι επικεφαλής των φορέων βρέθηκαν στο Πεντοφάναρο μαζί με τις νοσηλεύτριες από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, υλοποιώντας χωρίς προβλήματα και με επαγγελματισμό την σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Δεκάδες εθελοντές έδωσαν το «παρών» καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία της προσφοράς. Μαζορέτες και animateurs έδωσαν τη δική τους πινελιά σε αυτήν την εκδήλωση αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ προσέφεραν θέαμα σε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην πλατεία για την κυριακάτικη βόλτα τους.

Η τέταρτη κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσαν από κοινού η Εθνική Ασφαλιστική και η Affidea Ευρωιατρική, προσέφερε σχεδόν τα τετραπλάσια αποτελέσματα σε σχέση με την πρώτη αιμοδοσία, γεγονός που δίνει τη δύναμη στους διοργανωτές να την επαναλάβουν, βάζοντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*