Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ αναπτύσσεται μέσα από στρατηγικές συνεργασίες

Σε μια νέα στρατηγική συνεργασία στον τομέα της ασφάλισης πιστώσεων προχωρά η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της αναπτυξιακής της πορείας και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Ειδικότερα, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ συνεργάζεται πλέον με τον Αλέξη Γαβριήλογλου -έναν από τους πρωτεργάτες της ασφάλισης πιστώσεων στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία-, ενισχύοντας περαιτέρω την εξειδίκευσή της στον συγκεκριμένο κλάδο. Σκοπός της, να προσφέρει στους πελάτες της τα εργαλεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν.

Με την ασφάλιση πιστώσεων οι πελάτες της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ έχουν τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο ξαφνικής ή απροσδόκητης επισφάλειας των αγοραστών τους, να επεκτείνουν τις πιστώσεις τους σε νέους πελάτες και να βελτιώσουν την πρόσβασή τους σε πηγές χρηματοδότησης.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Άννυ Τρύφων, διευθύνουσα σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον κ. Αλέξη Γαβριήλογλου αποτελεί για την εταιρεία μας ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση της υλοποίησης του στρατηγικού μας σχεδιασμού, που περιλαμβάνει την περαιτέρω ενδυνάμωση της εταιρείας με έμπειρα στελέχη, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμα καλύτερα στους πελάτες μας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμένες “στα μέτρα τους”. Ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την προστιθέμενη αξία μας σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και να συμβάλουμε έτσι στη συνολική τόνωση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*