ERGO: H ετήσια εκδήλωση Συνεργατών της εταιρείας παρουσία του Προέδρου του Ομίλου κ. Markus Riess

Ο Πρόεδρος του ομίλου ERGO κος Markus Riess ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος στην ετήσια εορταστική εκδήλωση συνεργατών που διοργάνωσε η ERGO Ασφαλιστική με κεντρικό μήνυμα «2018: Με τη δύναμη της ERGO». Το μήνυμα σηματοδοτεί τη νέα σημαντική χρονιά που διανύει η εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης με την ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 1.000 συνεργάτες από το εταιρικό και το ανεξάρτητο δίκτυο πωλήσεων καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, στρατηγικού συνεργάτη της ERGO στο Bancassurance. Εκτός από τον Πρόεδρο του Ομίλου, τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μέλη του ΔΣ και συγκεκριμένα, ο κος Christoph Jurecka, CFO του Ομίλου και Πρόεδρος της ERGO Ελλάδας, η κα Monika Sebold-Bender, μέλος του ΔΣ του Ομίλου και επικεφαλής στους Κλάδους κατά Ζημιών, και ο κος Alexander Ankel, COO της ERGO International.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του Ομίλου κος Markus Riess εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη πορεία της ERGO Ελλάδος και συνεχάρη τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη νομική συγχώνευση της ERGO ΑΑΕ Ζημιών, της ERGO Ζωής και της ATE Ασφαλιστικής σε μία Εταιρεία. “Η ERGO Ελλάδας μπόρεσε να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία και να αναδειχθεί ηγέτης της αγοράς αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιό της τόσο στους κλάδους κατά Ζημιών όσο και στον κλάδο Ζωής, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα μέσα από τα κανάλια διανομής της Εταιρείας”, σημείωσε στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του ομίλου ERGO. “Ο Όμιλος υιοθετεί μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, δημιουργώντας επενδύσεις αξίας”, τόνισε ο κ. Riess και διαβεβαίωσε ότι η στρατηγική αυτή ισχύει ιδιαίτερα για την Ελλάδα. “Είμαστε ένας από τους λίγους ασφαλιστικούς ομίλους που έχουν επενδύσει στις δύσκολες στιγμές της ελληνικής οικονομίας, γιατί πιστεύουμε στο δυναμικό της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και κυρίως στις δυνατότητες της τοπικής μας ομάδας. Γι΄ αυτό θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υποστήριξή μας”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ομίλου ERGO.

Ο CEO του ομίλου ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την υποστήριξη και την προσπάθειά τους, καθώς και για την υπομονή και την κατανόησή τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μετάβασης και αλλαγής. “Φέτος διανύουμε μια σπουδαία χρονιά. Έχουμε ολοκληρώσει τη νομική συγχώνευση των εταιρειών του Ομίλου στην Ελλάδα και λειτουργούμε πλέον ως μία ενιαία ομάδα. Το 2018 σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής για τους πελάτες, τους συνεργάτες και φυσικά για τους εργαζομένους μας”, επεσήμανε ο κ. Κοκκάλας. “Είμαστε ο πιο δυνατός ασφαλιστικός οργανισμός και έχουμε ήδη χαράξει τα επόμενα βήματα της πορείας μας. Στόχος μας να συνδιαμορφώσουμε την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Να προβλέψουμε τις εξελίξεις. Να αντιμετωπίσουμε τις βασικές δυσκολίες της επόμενης πενταετίας, που εστιάζονται στη νέα πιο αυστηρή εποπτεία και το digitalization. Είναι όμως στην κουλτούρα της εταιρείας μας να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες ως ευκαιρίες”, κατέληξε ο κ. Κοκκάλας.

Την εκδήλωση της ERGO, στην οποία η Εταιρεία επιβράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της τόσο του εταιρικού δικτύου όσο και του ανεξάρτητου δικτύου πωλήσεων που διακρίθηκαν το περασμένο έτος για το υψηλό τους χαρτοφυλάκιο, αλλά και ως διακεκριμένοι και VIP συνεργάτες, πλαισίωσαν η κα Ντορέττα Παπαδημητρίου ως παρουσιάστρια της εκδήλωσης αλλά και οι κ.κ. Ευανθία Ρεμπούτσικα, Έλλη Πασπαλά και Φωτεινή Δάρρα με τα μουσικά τους διαλείμματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*