OVB HELLAS – ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 24 Χρόνια κοινής πορείας

Πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της OVB HELLAS το διήμερο Powerdays 10 & 11 Μαρτίου 2018.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν από την πλευρά του Ομίλου της OVB Holding AG ο κ. Christian Höfel, Υπεύθυνος Δυτικής και Νότιας Ευρώπης και ο κ. Νικόλαος Κουρτίδης Area Manager.

Τα δύο στελέχη της μητρικής εταιρείας ευχήθηκαν στους Συντονιστές και Συνεργάτες της OVB Καλή Επιτυχία στην συνεχόμενη ανάπτυξη του δικτύου και των πωλήσεων για το 2018.

Στα πλαίσια των εργασιών του διημέρου παραβρέθηκαν Στελέχη συνεργαζόμενων εταιρειών με την OVB.

Από την πλευρά της Ατλαντικής Ένωσης συμμετείχαν ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Δικτύων κ. Χ. Τούλας και ο Δ/ντής Πωλήσεων και Marketing κ. Β.Μπακούσης.

Ο κ. Μπακούσης συνεχάρη τους Συνεργάτες της OVB HELLAS  για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2017 προσθέτοντας ακόμη ότι είναι «καλότυχη η OVB που έχει επικεφαλής διευθυντή δικτύου τον κ. Σταμάτη Γκούμα».

Αναμνηστικές πλακέτες προσέφερε από πλευράς διοίκησης Ατλαντικής Ένωσης ο κος Βασίλης Μπακούσης, στον Διευθυντή Δικτύου LD κο Σταμάτη Γκούμα της OVB και στον Υπεύθυνο Δυτικής και Νότιας Ευρώπης του Ομίλου της OVB Holding AG κο Christian Höfel, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την 24ετή επιτυχημένη συνεργασία της Ατλαντικής Ένωσης με το δίκτυο της OVB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*