Καρφώνουν την ΠΟΕΔΗΝ οι εργαζόμενοι για τα ληγμένα υλικά

“Αδειάζει” την ΠΟΕΔΗΝ το Σωματείο Εργαζομένων του Σισμανογλείου, κάνοντας λόγο για ανακοίνωση η οποία βασίστηκε σε ανώνυμες καταγγελίες.

Όπως ισχυρίζεται, το ληγμένο υλικό που εντοπίστηκε αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Διαψεύδει, παράλληλα, ότι έγινε χρήση του.

“Αποτελεί συκοφαντικό ψεύδος εναντίον των εργαζομένων και των ασθενών, πλήττοντας την αξιοπιστία της Δημόσιας Υγείας και των δημόσιων λειτουργών της” τονίζει και στηλιτεύει, παράλληλα, την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας να δημοσιεύσει το περιστατικό προτού ολοκληρωθεί η ΕΔΕ, αφήνοντας αιχμές για προσπάθεια προκαταβολής του αποτελέσματος.

“Η έκφραση οποιασδήποτε υποκειμενικής άποψης από θεσμικούς ή συνδικαλιστικούς φορείς οδηγεί μόνο σε εντυπώσεις, προκαλεί αυτοματισμό μεταξύ των εργαζομένων, ανησυχία, φόβο και ανασφάλεια στους ασθενείς και είναι βούτυρο στο ψωμί όλων αυτών που δίνουν τη Δημόσια Υγεία βορά στα συμφέροντα ιδιωτών μεγαλοκαρχαριών”σημειώνει.

Το Σωματείο διευκρινίζει, πάντως, ότι επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μέχρι την έκδοση πορίσματος της ΕΔΕ, όμως, ζητά την απόσυρση της ανακοίνωσης της ΠΟΕΔΗΝ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*