Σημαντική βράβευση για την Κ2 Μεσίτες Ασφαλίσεων 

Σημαντικότατη τιμητική διάκριση έλαβε η Κ2 για το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης ξενοδοχείων το οποίο συντονίζει από τον Μάιο του 2016 σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων  κατά τη διάρκεια των Greek Hospitality Awards.

Στην λαμπρή τελετή στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 400 επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού χώρου  βραβεύτηκαν οι καλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας για μια σειρά υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες τους. Η εταιρεία μας έλαβε την ανώτατη θεσμοθετημένη διάκριση Silver Award στην κατηγορία Best Hotel Insurance Solutions για την αρχιτεκτονική θεμελίωση της προαναφερθείσας συνεργασίας.

Η καινοτομία της συνεργασίας αυτής έγκειται στο γεγονός ότι δεν ασφαλίζει μεμονωμένους κινδύνους οι οποίοι αφορούν κάποιο επιμέρους στοιχείο του ξενοδοχείου, αλλά καλύπτει το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών της επιχείρησης  με έναν τρόπο ο οποίος συνδέει τις ανάγκες, τις παροχές και την τιμολόγηση, σε ένα πλαίσιο καλύψεων οι οποίες είναι μοναδικές και σχεδιασμένες έτσι ώστε να εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των επιχειρηματιών του χώρου.

Η τιμολόγηση των βασικών προγραμμάτων είναι πολύ εύκολη και ο πίνακας προσφοράς ιδιαίτερα αναλυτικός και κατατοπιστικός.

Η συμφωνία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία για την ελληνική ασφαλιστική και επιχειρηματική κοινότητα γιατί εκτός του μοναδικού πλαισίου παροχών που προσφέρει, επιπλέον οικοδομεί την κουλτούρα της ”Ισχύς Εν τη Ενώσει” αφού όλα τα μέλη αντιμετωπίζονται ως μια ενιαία συμπαγής οντότητα η οποία λόγω του μεγέθους της αλλά και της σπουδαιότητάς της, απολαμβάνει ιδιαίτερα προνομιακή εξυπηρέτηση σε περίπτωση ζημιογόνου γεγονότος και ταυτόχρονα μπορεί βάσιμα να προσδοκά σε ένα ακόμα καλύτερο πλαίσιο συνεργασίας στο μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*