Anytime: Δώρο υγείας για τις γυναίκες, μαζί με την ασφάλιση αυτοκινήτου

Καθώς η δημιουργία αξίας για την κοινωνία αποτελεί βασικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας και αποστολής της INTERAMERICAN, η Anytime συνεχίζει να αναλαμβάνει ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες από την πλευρά της.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα θέλει να υπενθυμίσει πόσο σημαντική για την κοινωνική ευημερία και πρόοδο είναι η γυναίκα και βέβαια η υγεία της. Γι’ αυτό προχωρεί σε μια ουσιαστική πρωτοβουλία, παρέχοντας σε κάθε άτομο που θα ασφαλίσει το αυτοκίνητό του με πρόγραμμα Anytime από τις 8 έως τις 11 Μαρτίου μια ψηφιακή μαστογραφία (αν πρόκειται για άνδρα, έχει τη δυνατότητα να μεταβιβάσει την παρεχόμενη διαγνωστική εξέταση όπου επιθυμεί).

Συγκεκριμένα, η Anytime ως χορηγός «ανοίγει τις πόρτες» των ιδιόκτητων υποδομών της INTERAMERICAN γι’ αυτή την εξέταση, με μαστογράφο ψηφιακής τεχνολογίας τελευταίας γενιάς, στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC (Δορυλαίου 24, πλατεία Μαβίλη) και στο νέο πολυϊατρείο MEDIFIRST στα βόρεια προάστια (Λεωφ. Κηφισίας 16 & Χαλεπά 1, Μαρούσι).

Η ιδέα υπηρετεί την πολιτική πρόληψης που ακολουθούν INTERAMERICAN και Anytime για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό των κινδύνων, η οποία άλλωστε έχει ήδη αναπτυχθεί και στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Έτσι, η Anytime παρέχει αυτόματα τη δυνατότητα ψηφιακού έλεγχου του μαστού στους νέους πελάτες που θα ασφαλιστούν online κατά το εν λόγω τετραήμερο, αρκεί να εισαγάγουν κατά τη διαδικασία ασφάλισης στην ιστοσελίδα της τον κωδικό «WOMENSDAY» στο πεδίο του κωδικού προσφοράς.

«Η ποιότητα ζωής για κάθε πελάτη, για κάθε γυναίκα, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ασφάλιση και η αξία της ζωής, για την Anytime και την ΙΝΤERAMERICAN, αναγνωρίζεται κυρίως με τη φροντίδα της υγείας. Ειδικότερα, ο προληπτικός έλεγχος και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Τέλος, επισημαίνεται πως, σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής», στη χώρα μας εντοπίζονται ετησίως περί τα 6.000 νέα περιστατικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*