Globalnet: Πώς μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ασφαλιστικό e-shop

Σε καινοτόμες υπηρεσίες επενδύει σταθερά η Globalnet, συνδυάζοντας τις ικανότητες των πιστοποιημένων ασφαλιστών με την τεχνολογία και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή στις προσωπικές ασφαλίσεις.

Έχοντας ως στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς της ψηφιακής ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η Globalnet δημιούργησε ένα ασφαλιστικό e-shop συγκριτικής ανάλυσης προγραμμάτων και έκδοσης συμβολαίου διαδικτυακά, το οποίο μπορεί να διατεθεί σε επαγγελματίες ασφαλιστές που θέλουν να συγκεράσουν τη φυσική τους παρουσία με την παροχή διαδικτυακών λύσεων, αλλά και σε επιχειρήσεις λιανικής που είτε σχετίζονται με τον κλάδο οχημάτων είτε αναπτύσσονται ψηφιακά και αποφασίζουν να δώσουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να ασφαλιστούν online μέσα από την ιστοσελίδα τους, κατ’ αρχήν για το αυτοκίνητο και στη συνέχεια για κατοικία και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Η B2B2C ηλεκτρονική πλατφόρμα αποτελεί απόρροια της πολυετούς τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της Globalnet στην ασφαλιστική αγορά και έχει δομηθεί με βάση την καλύτερη εξυπηρέτηση του εν δυνάμει ασφαλισμένου. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο e-shop, το οποίο μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης εργασιών για κάθε διαμεσολαβητή και κάθε επιχείρηση. Εφόσον η πλατφόρμα B2B2C υιοθετηθεί, θα φέρει το brand name του ασφαλιστικού γραφείου ή της επιχείρησης και θα ενσωματωθεί στη δική τους ιστοσελίδα, δίνοντας στους πελάτες τους την ευκαιρία να συγκρίνουν τιμές διαφορετικών εταιρειών και να εκδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά το συμβόλαιό τους.

Πρώτο επιτυχημένο εγχείρημα της πλατφόρμας B2B2C (proof of concept) αποτελεί το www.directplus.gr που δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από την KTEOHellas και έχει τύχει θετικής ανταπόκρισης από τους πελάτες της επιχείρησης. Όπως εξηγεί η Ευγενία Καφφετζή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet, «Με τη νέα μας αυτή δραστηριότητα υποστηρίζουμε ολοκληρωμένα το σύγχρονο μοντέλο, δηλαδή την ψηφιακή μορφή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η οποία σε συνδυασμό με την ποιοτική υποστήριξη και εξυπηρέτηση του πελάτη, μπορεί είτε να ενισχύσει σημαντικά τη διείσδυση του κλάδου ασφάλισης οχημάτων για την επιχείρηση που ήδη δραστηριοποιείται ασφαλιστικά, είτε να παρακινήσει μια επιχείρηση λιανικής να αναπτύξει δραστηριότητα σε ένα σύγχρονο τομέα, όπως είναι πλέον και για την Ελλάδα η ασφάλιση αυτοκινήτου. Εξαιρετικά σημαντικό είναι το ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να υιοθετήσουν το εν λόγω εργαλείο και να το χρησιμοποιήσουν με το δικό τους brand».

Η ομάδα της Globalnet δραστηριοποιείται για περισσότερο από τρεις δεκαετίες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, συνεργάζεται με 40 εταιρείες και το δίκτυό της αριθμεί 120 συνεργάτες. Την εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 πελάτες και επιχειρήσεις για τη φερεγγυότητα και το service που παρέχει σε όλη την ασφαλιστική διαδικασία, είτε αυτή αφορά την ασφάλιση αυτοκινήτου κατοικίας και σκάφους, είτε ολοκληρωμένα μια επιχείρηση την οποία υποστηρίζει τόσο με συμβουλευτικές, όσο και διαχειριστικές υπηρεσίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*