generali logo on door, λογότυπο, είσοδος γραφείων

Τι νέο παρουσιάζει στο δίκτυο η Generali;

Σειρά παρουσιάσεων νέων προϊόντων υγείας από τα στελέχη της Generali προς τους συνεργάτες της εταιρείας έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα, και σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό το επόμενο διάστημα. Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης του δικτύου για τα πλεονεκτήματα των νέων προγραμμάτων, των οποίων ο στόχος είναι να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και όλα τα εισοδήματα.

Τα τελευταία δύο χρόνια η ζήτηση για τα προγράμματα υγείας της Generali εμφανίζεται μεγαλύτερη, καθώς οι ρυθμοί αύξησης παραγωγής στα προϊόντα του κλάδου είναι της τάξης του 20%, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία έχει πολλαπλασιάσει και το δίκτυο συνεργατών της, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα προϊόντα -για τα οποία θα υπάρξει σύντομα και επίσημη ενημέρωση- τυγχάνουν ιδιαίτερης αποδοχής από τους συνεργάτες της Generali, καθώς διακρίνουν σε αυτά νέες, καινοτόμες καλύψεις, που θα τα καταστήσουν ελκυστικά για τους ασφαλισμένους και θα ανεβάσουν τις πωλήσεις τους.

 

N. Σακ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*