«We don’t tell people our dreams we show them …»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Bar Skyfall στην Αθήνα, ο εορτασμός των δέκα (10) χρόνων λειτουργίας του Γραφείου Μιχάλη Αδαμάκη της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Πλήθος καλεσμένων από την Κεντρική Διοίκηση και των Διευθύνσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, επιχειρηματίες, άτομα από τους χώρους της ενημέρωσης, του κλαδικού τύπου, πελάτες, φίλοι και συνεργάτες, τίμησαν με την παρουσία τους την σημαντική αυτή εκδήλωση.

Η εκδήλωση αυτή, ολοκλήρωσε μια σειρά από ενέργειες που πραγματοποίησε το Γραφείο Μιχάλη Αδαμάκη για να γιορτάσει τα δέκα  χρόνια παρουσίας του στην ασφαλιστική αγορά.

Δέκα χρόνια γεμάτες επιτυχίες με εστίαση στον άνθρωπο, με περισσότερους από 7.500 πελάτες και με τους καλύτερους ασφαλιστικούς συμβούλους της αγοράς. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο το Γραφείο Μιχάλης Αδαμάκης βραβεύεται για τα αποτελέσματα του αλλά και των ανθρώπων του.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, ήταν η βράβευση για την προσφορά τους στην λειτουργία και τις επιτυχίες στα αποτελέσματα του Γραφείου με τους Ντεμερτζή Σταύρο, Μαξούτη Βλάσιο, Πετροπούλου Ειρήνη και Δουλάμη Ιωάννη, να λαμβάνουν σχετικά βραβεία.

Όπως δήλωσε και ο κ. Αδαμάκης Μιχάλης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, «…Το Γραφείο μας θα συνεχίσει να εξελίσσεται, είμαστε ακόμα στην αρχή, μαθαίνουμε καθημερινά και αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε και τα επόμενα χρόνια θα συνεχίζουμε να πρωταγωνιστούμε κάνοντας την εταιρεία μας να αισθάνεται υπερήφανη για τους ανθρώπους της».

Η εταιρία παρέχει:

  • Διαρκή εκπαίδευση και ανάπτυξη
  • Ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικές αποδοχές και παροχές

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email hr.athensoffice@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*