Groupama Ασφαλιστική: 10 χρόνια κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS

Ειδική εκδήλωση προς τιμήν των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος διοργάνωσε η Groupama Ασφαλιστική στις εγκαταστάσεις της την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων συνεχούς οικονομικής υποστήριξης του οργανισμού από την εταιρεία.

Πιο αναλυτικά, μια ομάδα παιδιών από τα Χωριά SOS Βάρης, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΔΣ Αναστάσιο Βρεττό, τον γεν. γραμματέα Μιχάλη Σουρίκα και τον διευθυντή του Παιδικού Χωριού Βάρης Νώντα Λοράνδο, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής στη Λ. Συγγρού.

Τα παιδιά, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους εργασίας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στελέχη της εταιρείας και να γευματίσουν μαζί τους. Στο τέλος της εκδήλωσης πρόσφεραν στον εκπρόσωπο της Groupama Ασφαλιστικής, αν. γενικό διευθυντή Laurent Thuillier τη ζωγραφιά που ετοίμασαν για τα 90 χρόνια της, ενώ η εταιρεία τούς πρόσφερε εκπαιδευτικά δώρα, χαρίζοντας πηγαία χαμόγελα στα παιδιά που στερούνται βασικά αγαθά στην πιο τρυφερή τους ηλικία.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Δημήτρης Παπαδημητρίου, υπερήφανος χορηγός του οποίου είναι η Groupama Ασφαλιστική (Groupama Asfalistiki Sailing Team). Ο νεαρός πολυνίκης ιστιοπλόος συνομίλησε με τα παιδιά και τους μετέφερε το αισιόδοξο μήνυμα της εκπλήρωσης των παιδικών ονείρων μέσω της αδιάκοπης και επίμονης προσπάθειας.

Η Groupama Ασφαλιστική, συμπληρώνοντας 10 αδιάκοπτα χρόνια υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, δηλώνει πως θα συνεχίσει να υλοποιεί σταθερά προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας, με σκοπό την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*