Ευρώπη Ασφαλιστική, λογότυπο

Ευρώπη Ασφαλιστική: «Me & My Family» νέο πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης

Με το πρόγραμμα υγείας «Me & My Family» εισέρχεται η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης.Το  «Me & My Family» σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ιδιωτικών Νοσοκομείων και Διαγνωστικών Κέντρων είναι  ένα  ιδιαίτερα  ανταγωνιστικό  προϊόν, βασισμένο στις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν βασική και ουσιαστική κάλυψη για τη φροντίδα της υγείας τους  αλλά και της υγείας των μελών της οικογένειάς τους, με πολύ προσιτό κόστος.

Επιπλέον το «Me & My Family» πέραν των  εναλλακτικών που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο ξεχωριστά, να επιλέξει συμπληρωματικές καλύψεις και επιδόματα, εφόσον το  επιθυμεί.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Νικόλαος Μακρόπουλος ανέφερε ότι:

«Παραμένοντας πιστοί στις βασικές αρχές μας της Φερεγγυότητας, της Αξιοπιστίας, της υγιούς ανάπτυξης αλλά και της Ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προχωρήσαμε μετά την Πρωτοβάθμια περίθαλψη και τις κάρτες υγείας FIRSTHEALTH στη δημιουργία του «Me & My Family» ενός πρωτοποριακού προγράμματος Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης με super παροχές.

Η αναγνωρισιμότητα και η αξιοπιστία των συνεργαζόμενων Ιδιωτικών Φορέων Υγείας, αλλά και η φερεγγυότητα του παρόχου διαχείρισης των δευτεροβάθμιων υπηρεσιών Υγείας, εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους ασφαλισμένους μας» 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*