Η εκδήλωση της ARAG για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η ARAG Ελλάδος, έκοψε την πίτα της για το 2018 με την παρουσία πλήθους συνεργατών της Υπηρεσίας Πωλήσεων αλλά και των συνεργαζόμενων δικηγόρων της περιοχής των Αθηνών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης εκλεκτά στελέχη συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών, αντιπροσωπεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και ο κλαδικός τύπος. 

Με το βλέμμα στην Ακρόπολη στον μοντέρνο χώρο του  Hard Rock Café, σε ένα ζεστό και  γιορτινό  κλίμα,  ο κ. Δημήτρης Τσεκούρας, νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Δ/ντής της ARAG, καλωσόρισε το 2018 αναφερόμενος παράλληλα στις προκλήσεις της νέας χρονιάς με την έλευση των ιδιαίτερα πολύπλοκων νομοθετικών ρυθμίσεων που επηρεάζουν το κλάδο.

 

 

Πέραν της αναφοράς του στις Οδηγίες GDRP, IDD καθώς και στην Νομική Διαμεσολάβηση, ο κ. Τσεκούρας τόνισε την επιτακτική ανάγκη για ενημέρωση και προσαρμογή της ασφαλιστικής αγοράς στις εξελίξεις που επιβάλλει η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, που με τη σειρά της διαμορφώνει τη συμπεριφορά και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Ο κλάδος της  Νομικής Προστασίας μπαίνει δυναμικά στο 2018 , με νέα , καινοτόμα προϊόντα που επιλύουν τα καθημερινά προβλήματα των καταναλωτών και ενισχύουν το εισόδημα των συνεργατών.

ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Ακολούθησε παρουσίαση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της ARAG , με την προβολή  διαφημιστικού σποτ με τίτλο “ ARAG –  η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σας είναι ΝΟΜΙΚΗ μας υπόθεση».

Για να δείτε το video πατήστε εδώ

Η εκδήλωση έκλεισε με θερμές ευχές για το 2018 και δεξίωση προς τους προσκεκλημένους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*