Μήνυση στον Αλέξη Τσίπρα για τη Novartis (Upd)

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis και των ερευνών που συνεχίζονται εκ μέρους των εισαγγελικών αρχών για την αναζήτηση μαύρου χρήματος.

Για άθλια σκευωρία η οποία καταρρέει μόνη της έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την κατάθεση σήμερα μήνυσης εναντίον του Αλέξη Τσίπρα«Οι κατηγορίες “φωνάζουν από μακριά” ότι είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες. Και το έκαναν βιαστικά, μια μέρα μετά το τεράστιο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» ανέφερε σχετικά, επισημαίνοντας ότι δεν έχει σκοπό να κρυφτεί πίσω από παραγραφές.

«Δεν θα αρκεστώ να καταπέσει η εναντίον μου σκευωρία. Θα το φτάσω ως το τέλος, για να αποκαλυφθεί ποιος την έκανε, ποιοι συνεργάστηκαν μαζί του και γιατί» τόνισε. Διευκρίνισε, παράλληλα, πως η μήνυση που κατέθεσε έχει και τον χαρακτήρα αποφυγής παρόμοιας κατάστασης στο μέλλον, όπου στημένοι ψευδομάρτυρες θα μπορούν να κατηγορούν πολιτικούς, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για προσπάθεια τρομοκράτησης της δικαιοσύνης,

«Ο κ. Τσίπρας δεν θα επιβάλει καθεστώς “Μαδούρο” στην Ελλάδα”. Αυτοί που θέλουν να τρομοκρατήσουν τη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν. Την αστική Δημοκρατία, πάντως, δεν θα την ανατρέψουν!» κατέληξε ο Αντ. Σαμαράς.

Απαντώντας το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζει: «Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τη νέα συνωμοσιολογική θεωρία του σε μόνιμη μανία καταδιώξεως τελούντος κυρίου Σαμαρά. Ο μόνος, ωστόσο, που τον καταδιώκει είναι το παρελθόν του. Του συνιστούμε να μηνύσει και αυτό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*