Γ. Βοτσαρίδης: Βγαίνουμε με τρία νέα προϊόντα

της Ελενας Ερμείδου

Νέα ασφαλιστικά προϊόντα σχεδιάζει να εκδώσει η Interlife μέσα στο 2018. «Στόχος να μεγαλώσουμε το μερίδιο μας στην αγορά» δήλωσε χτες το απόγευμα ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Βοτσαρίδης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η ασφαλιστική στην Θεσσαλονίκη. Ο στόχος αυτός, ο ίδιος συμπλήρωσε περιλαμβάνεται και στο Business Plan της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, μετά τις επιτυχημένες εκδόσεις των προγραμμάτων Εγγυημένη Σύνταξη Ατυχήματος, SAFEBIKE (Ασφάλιση Ποδηλάτου), KinderCARE99 (Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας) και το IMMIGRANTS Care (Ασφάλιση αλλοδαπών), η Interlife σχεδιάζει τρία νέα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας στις οποίες οι ασφαλιστικές όπως τόνισε ο κος Βοτσαρίδης έχουν προσαρμοστεί το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, το πρώτο προϊόν θα παρέχει καλύψεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης με χαμηλό κόστος. Το δεύτερο προϊόν θα περιέχει καθαρά επιδοματικές καλύψεις. Και το τρίτο προϊόν θα παρέχει νοσοκομειακές καλύψεις, θα στοχεύει σε όλες τις ηλικίες και θα είναι βασισμένο στην φιλοσοφία του προγράμματος KinderCARE99.

Σχολιάζοντας τα προγράμματα υγείας και τις καλύψεις που παρέχουν ο κος Βοτσαρίδης τόνισε πώς δεν υπάρχει λόγος τα προγράμματα να παρέχουν υπέρ – καλύψεις της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ, για παράδειγμα όταν το μέσο κόστος νοσηλείας σύμφωνα με μετρήσεις είναι 3.700 ευρώ στην Θεσσαλονίκη και 4.500 ευρώ στην Αθήνα.

Μιλώντας για την ελληνική οικονομία δηλώνει αισιόδοξος, διαβλέπει προοπτικές ανάπτυξης, επίσης και στην ασφαλιστική αγορά μετά  τα αποτελέσματα της ασφαλιστικής παραγωγής. Εκτιμά πως η Ελλάδα θα πρέπει να βγει στις διεθνείς αγορές, τεστάροντας τις δυνάμεις της, αν και πιστεύει ότι το κόστος δανεισμού θα είναι υψηλότερο σε σχέση με το σημερινό.

Δηλώνει  αισιόδοξος για την μετοχή της Interlife η οποία δίνει και μέρισμα, συστήνοντας την αγορά της, και  υπογραμμίζοντας ότι το χρηματιστήριο της Κύπρου συμβαδίζει εν πολλοίς με τις επιδόσεις του χρηματιστηρίου της Αθήνας.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*