Βροχή μηνύσεων για την υπόθεση Novartis

Στην αντεπίθεση περνούν τα πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να πήραν μίζες συνολικού ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ κατά την περίοδο 2007-2015.

Αφορμή υπήρξε το άνοιγμα της δικογραφίας στην οποία γίνεται λόγος για τρεις μάρτυρες, των οποίων προστατεύεται η ανωνυμία. Σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους, το στοιχείο αυτό αρκεί για να καταπέσει το κατηγορητήριο ως έωλο, γι’ αυτό και ο ένας μετά τον άλλο απαντούν με μηνύσεις.

Σε δηλώσεις του από τη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παπαγγελόπουλου, για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση. “Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Είναι η πιο αδίστακτη και πιο γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ” ανέφερε σχετικά.

Μηνύσεις και αγωγές προανήγγειλαν, ακόμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι καταθέσεις των μαρτύρων δόθηκαν τις τελευταίες 45 ημέρες. “Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό υλικό για τίποτα. Είναι η πλήρης γελοιοποίηση των θεσμών […] Είναι η επανάληψη ως φάρσα του 1989. Μιλάμε για μια ιστορία pampers, μόνο που αυτή τη φορά τα pampers είναι και βρεγμένα” πρόσθεσε.

Πηγή: virus.com.gr / iefimerida.gr, real.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*