Εθνική Ασφαλιστική, κτίριο, είσοδος

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Σταματήστε τώρα την πώληση!

Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων, που «αποκαλύπτουν την πλήρη αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία του “υποψήφιου επενδυτή” EXIN Group», το  ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής καλεί την ΕΤΕ να σταματήσει άμεσα, έστω και την ύστατη στιγμή, τη διαδικασία πώλησης.

Παράλληλα, καλεί τον κ. Φραγκιαδάκη να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες και επισημαίνει τις σοβαρότατες ευθύνες τόσο της Morgan Stanley όσο και της Goldman Sachs (σύμβουλοι πώλησης), που είχαν αναλάβει τον έλεγχο των υποψήφιων εταιρειών.

Το ΔΣ ζητάει, επίσης, από την Τράπεζα της Ελλάδος να διασφαλίσει -ως οφείλει με την ιδιότητα της εποπτεύουσας αρχής- την απρόσκοπτη λειτουργία της Εθνικής Ασφαλιστικής, κρατώντας μακριά «επιχειρηματικά παιχνίδια» και επιβλαβείς για τα συμφέροντα της εταιρείας πρακτικές.

Τέλος, καλεί την κυβέρνηση να ελέγξει τη διαδικασία και να καταλογίσει τις ευθύνες που προκύπτουν, δεδομένου ότι διακυβεύεται πλέον η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας.

«Όλοι μαζί οφείλουν να σταματήσουν ΤΩΡΑ την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής» καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΑΕΕΓΑ «Η Εθνική».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*