Γ. Ξηρογιαννόπουλος: «Με τη στήριξη όλων ο ΣΕΜΑ στη νέα εποχή»

 

Ως μια χρονιά προκλήσεων αυξημένης έντασης στις διαδικασίες προσαρμογής στα νέα δεδομένα που φέρνουν οι Οδηγίες IDD και GDPR χαρακτήρισε το 2018 ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, αλλά και μια χρονιά γιορτής, αφού ο Σύνδεσμος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσία στα ασφαλιστικά δρώμενα. Εξού και κάθε φετινή εκδήλωση θα περιέχει το μήνυμα του εορτασμού και της πολύτιμης συνεισφοράς των μεσιτών ασφαλίσεων στην εθνική οικονομία.

Η πρώτη εκδήλωση της επετειακής χρονιάς για τον ΣΕΜΑ ήταν αφιερωμένη στα μέλη του, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και προτάσεις σχετικά με τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και όχι μόνο, αλλά και να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. «Είναι μια εκδήλωση σύσφιξης των σχέσεων των μελών μας, μια ευκαιρία να “ξαναγνωριστούμε”» σχολίασε ο υπεύθυνος της Επιτροπής Μελών και Προστιθέμενης Αξίας, μέλος του ΔΣ Μιχάλης Τζωρτζωρής.

Ο Γ. Ξηρογιαννόπουλος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε επίσης την ανάγκη ενίσχυσης της συλλογικής προσπάθειας του ΣΕΜΑ από το σύνολο των μελών του, ώστε άπαντες να συνδράμουν ενεργά και να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους κάθε πρωτοβουλία. Εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η προσπάθεια αυτή θα ενταθεί στο διάστημα που ακολουθεί, με σκοπό την προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων του κλάδου αλλά και την ανάδειξη της σύγχρονης αντίληψης από την οποία διαπνέεται η διοίκηση του Συνδέσμου.

«Σας θέλουμε όλους δίπλα μας αρωγούς, ώστε να φέρουμε -ως οφείλουμε- τον ΣΕΜΑ στη νέα εποχή, πιο ισχυρό θεσμικά και με μεγαλύτερη επιρροή στην ασφαλιστική αγορά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξηρογιαννόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*