Διπλή διάκριση για την SENATUS στα βραβεία Franchise 2018

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2018 στην Κηφισιά στο Palmie bistro Κεφαλαρίου. Διοργανώθηκε υπό τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζενή Μελιτά.

Κατά την 10η διοργάνωσή τους, με Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 ξεχώρισε η εταιρεία SENATUS που δραστηριοποιείται στον Τραπεζοασφαλιστικό τομέα ως broker Ασφαλίσεων και Τραπεζικός διαμεσολαβητής και στον τομέα των Kτηματομεσιτικών υπηρεσιών και της Eνέργειας μέσω της θυγατρικής εταιρείας propertymarket.gr αποσπώντας διπλή Διάκριση για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας της και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχει.

Στην κατηγορία CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE διαγωνίζονται και βραβεύονται οι επιχειρήσεις που διακρίνονται για τη συνολική εξυπηρέτηση των πελατών τους, υλοποιώντας πελατοκεντρική στρατηγική και διαθέτοντας τις κατάλληλες οργανωτικές δομές, συστήματα και διαδικασίες. Το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία αυτή δόθηκε στη SENATUS που λειτουργεί ως πρότυπο εταιρείας στην Ελλάδα, με την εξυπηρέτηση των πελατών της να βρίσκεται στο βέλτιστο επίπεδο σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών που παρέχει (Ακίνητα – Ενέργεια – Ασφάλειες – Τραπεζικά) από τις θυγατρικές propertymarket.gr και SENATUS insurance αντίστοιχα.

Η SENATUS επίσης κατέκτησε το ύψιστης αξίας Βραβείο BEST FRANCHISE WORKPLACE με τις επιτροπές στην κατηγορία αυτή να αξιολογούν τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με κριτήρια: 1) τις πρωτοβουλίες, 2) τις δράσεις, 3) την οργάνωση, 4) την αποτελεσματικότητα, στους τομείς: Ενίσχυσης των δεξιοτήτων, κατάρτισης των στελεχών, ενεργής συμμετοχής των Αντιπροσώπων και τις συνθήκες εργασίας, στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού, στις κεντρικές υπηρεσίες και στο δίκτυο Franchise.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του Franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το Franchising, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο των επιχειρήσεων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Δίκαια λοιπόν και επάξια η SENATUS διακρίνεται και προηγείται έναντι του ανταγωνισμού (Ασφαλιστικά γραφεία, Τραπεζικούς διαμεσολαβητές, Κτηματομεσιτικά γραφεία, Καταστήματα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας) όντας η μόνη εταιρεία που παρέχει στο σύνολο των υπηρεσιών της, την τυποποίηση και τα υψηλότερα standard του Franchise.

Στην εκδήλωση εκπροσώπησαν τη SENATUS οι κ.κ. Γιουμπάκης Ιωάννης από το Ρέθυμνο, Σαρρής Κων/νος από το Παγκράτι, Αθανασάκης Εμμανουήλ από το Ηράκλειο, Μπεΐογλου Ευστάθιος από την Κατερίνη, Γεραρχάκης Μιχαήλ από το Πέραμα, Ζήγος Γεώργιος από τη Θεσσαλονίκη, Πρωτογεράκης Ευάγγελος από το Τυμπάκι, Μέντζος Κων/νος από τη Λαμία, Σαββίδης Χρυσοβαλάντης από την Πτολεμαΐδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*