Ταξίδι επιβράβευσης στις Ελβετικές Άλπεις για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος 

Δύο από τους πιο δημοφιλείς και ξεχωριστούς προορισμούς στον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της Allianz Ελλάδος.

Η επιτυχία στον διαγωνισμό, 8μηνης διάρκειας, βασιζόταν σε κριτήρια παραγωγής από προϊόντα Προσωπικών και Επαγγελματικών Ασφαλίσεων αλλά και σε ποιοτικά κριτήρια όπως η διασταύρωση πωλήσεων,  η αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων και η ψηφιακή επικοινωνία με τον πελάτη.

Η δυναμική κινητοποίηση των συνεργατών επιβραβεύθηκε με ένα ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο και στο παραμυθένιο Zermatt, το «διαμάντι» των Άλπεων. Η γαλήνια ατμόσφαιρα, η ησυχία και το μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο του Zermatt πρόσφεραν μία μοναδική εμπειρία στους συνεργάτες της Allianz.

Στα πλαίσια του ταξιδιού επιβράβευσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, των διακεκριμένων συνεργατών με διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Εκεί, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Allianz είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία της εταιρείας το 2017 και για τους στρατηγικούς στόχους που έχουν τεθεί για το 2018.  Κύρια όμως θεματική ενότητα της συνάντησης, ήταν η ένταξη του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ψηφιακή εποχή. Στα πλαίσια της ενότητας αυτής, καθορίστηκε ο ρόλος του στη νέα ψηφιακή κοινωνία και οι ενέργειες της Allianz που θα τον στηρίξουν στη μετάβαση αυτή.  Οι επιτυχόντες συνεργάτες της Allianz Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη των digital και social media για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους.

Στη συνέχεια, μέσα από μία ωφέλιμη και ανοιχτή συζήτηση, αναδείχθηκαν ιδέες για τη βελτίωση διαδικασιών, την αύξηση της παραγωγικότητας και την επίτευξη της στοχοθεσίας, που θα τους οδηγήσει σε έναν ακόμα ξεχωριστό προορισμό το 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*