Σκαρφάλωσαν τα ομαδικά της Interamerican

της Ελενας Ερμείδου

Κατά 25% αυξήθηκαν οι  ασφαλισμένοι των ομαδικών προγραμμάτων ζωής, υγείας και σύνταξης  της εταιρείας, ενώ πάνω από 110 νέες επιχειρήσεις την εμπιστεύτηκαν για την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Οι ομαδικές ασφαλίσεις  θα πρέπει να σημειωθεί συμβάλλουν στην βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεων, στην ενίσχυση των εσόδων του δημοσίου, στην αποφόρτιση του κρατικού συστήματος πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας, αλλά και στην ενίσχυση της αφοσίωσης των εργαζομένων προς την εταιρεία.

Στον χώρο των ομαδικών ασφαλίσεων ζωής, υγείας και σύνταξης, δραστηριοποιείται η Interamerican με ιδιαίτερη επιτυχία κατά τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας σήμερα περίπου 1.000 εταιρικούς πελάτες από όλο το φάσμα του επιχειρείν.

Η διατηρησιμότητα των πελατών των συμβολαίων είναι υψηλή, και στοχεύοντας η ασφαλιστική σε ακόμα υψηλότερο ποσοστό το 2018 σχεδιάζει να επενδύσει στην τεχνολογία και για τις ομαδικές ασφαλίσεις,  με τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (πελάτες-επιχειρήσεις, ασφαλισμένους, συνεργάτες, εργαζομένους).

Ο Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων & corporate business της Interamerican, αναφερόμενος στις επιδόσεις του κλάδου δήλωσε πως η επιτυχία των ομαδικών ασφαλίσεων είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και οφείλεται στη δέσμευση της διοίκησης της εταιρείας, στον επαγγελματισμό των στελεχών της, την εξαιρετική συνεργασία με τους διαμεσολαβούντες των δικτύων πωλήσεων και την προτίμηση των πελατών.

Η Interamerican βάσει των σχεδίων της εστιάζει στην ανάπτυξη των πωλήσεων σε προγράμματα ζωής και υγείας,  με έμφαση στην υγεία και τη χρήση των συγχρόνων ιδιόκτητων υποδομών και των συνεργατών του πανελλαδικού δικτύου υγείας. Επίσης, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, για τα οποία αυξάνεται το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και εργαζομένων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*