Η Prime Insurance βραβεύτηκε στην Κύπρο

H PRIME INSURANCE βραβεύτηκε για την κοινωνική της προσφορά, στο πλαίσιο των Reaction Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου. 

H Prime Insurance παρέλαβε δύο βραβεία, αφού στάθηκε αρωγός σε κοινωφελή προγράμματα του μη-κυβερνητικού οργανισμού Reaction, σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το πρώτο αφορούσε βραβείο Περιβαλλοντικής Ευθύνης για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το Περιβάλλον δεν μπορεί να περιμένει!» που ξεκίνησε στην Κύπρο στα τέλη του 2016 και ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2017. Μέσω εργαστηρίων, έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τα οικοσυστήματα, τα δάση, τη χλωρίδα και την πανίδα του νησιού και να εστιάσουν στην ανακύκλωση και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το δεύτερο βραβείο αφορούσε σε ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης που έγιναν στην Ελλάδα. Ειδικότερα, το πρόγραμμα με τους Φιλικούς Ελέγχους Οινοπνεύματος, το οποίο έτυχε προβολής και ευρύτατης απήχησης, βραβεύθηκε στα 2016 Hellenic Responsible Awards, ενώ συνεχίζεται έως το Φεβρουάριο 2018 το πρόγραμμα ΦΑΕΘΩΝ για την ενημέρωση μαθητών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας σε Δημόσια και Ιδιωτικά Λύκεια. Η δράση ΦΑΕΘΩΝ ενημερώνει με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο τους μαθητές για την ορθή χρήση των οδικού δικτύου, κανόνες ασφαλούς συμπεριφοράς κατά τη χρήση αυτοκινήτου και ποδηλάτου καθώς και βασικούς κανόνες για την αντιμετώπιση περιστατικού ατυχήματος.

Τα βραβεία παρέλαβε από τον Υπουργό Μεταφορών κ. Μάριο Δημητριάδη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prime Insurance κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*