Συνεργάτες της Απόλλων στις εργασίες του MDRT

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εργασίες του Million Dollar Round Table, του διεθνούς θεσμού δικτύωσης επαγγελματιών στους τομείς ζωής και υγείας, είχαν 10 συνεργάτες της Απόλλων Μεσιτείας Ασφαλίσεων, που έδωσαν το παρών στην ετήσια εκδήλωση του φορέα στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιανουαρίου.

Σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με συνεχείς κανονιστικές αλλαγές η διοίκηση της Απόλλων Μεσιτείας Ασφαλίσεων εστιάζει στην παροχή εκπαιδευτικών και τεχνολογικών εργαλείων, που θα αποτελέσουν συγκριτικά πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες και το δίκτυό της. Μέσα από τη φιλοσοφία της που εδράζεται στο συγκερασμό των θετικών στοιχείων της πρακτορειακής οργάνωσης και της δομής του agency, η Απόλλων θέτει σε προτεραιότητα την κατάρτιση των ανθρώπων της. Στο πλαίσιο αυτό οι συνεργάτες της συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση του MDRT και συζήτησαν με επαγγελματίες από το εξωτερικό για τα διαφορετικά μοντέλα πώλησης και προσέγγισης του καταναλωτή που μπορούν να εφαρμόσουν στην πράξη.

Στην ομιλία που απηύθυνε στο συνέδριο η κα Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Απόλλων Μεσιτείας Ασφαλίσεων τόνισε ότι «στόχος μας είναι να παρέχουμε στους ανθρώπους μας συστηματική και εξειδικευμένη εκπαίδευση στη συμβουλευτική – και όχι στην προϊοντική– πώληση. Αυτό το επιτυγχάνουμε δίνοντάς τους πρόσβαση σε κατάλληλα εργαλεία εκπαίδευσης με τα οποία μπορούν να εξελίξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που έχουν. Με αυτό τον τρόπο η συνεργασία με την Απόλλων αποκτά προστιθέμενη αξία και διαφοροποιεί ανταγωνιστικά το δίκτυό μας στην αγορά. Εμείς σαν εταιρεία έχουμε στρατηγικά αποφασίσει να ενισχύουμε τέτοιους είδους δράσεις και εκδηλώσεις που στοχεύουν στην ανέλιξη και τον εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή του αύριο».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*