Αλλαγή επωνυμίας για την REAL A.E. σε BROKERS LINK A.E. και νέα στρατηγική

Η Εταιρία REAL Insurance Brokers S.A. , μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, η οποία λειτουργεί ως ανεξάρτητη Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων από το 2011, ανακοινώνει την μεταβολή της επωνυμίας της εταιρείας σε «BROKERS LINK INSURANCE BROKERS SA» και το διακριτικό τίτλο «BROKERS LINK» με αντίστοιχη τροποποίηση  του Καταστατικού της.

Όπως δήλωσε ο κος Ιωάννης Τζώρτζης, ο οποίος παραμένει Πρόεδρος και CEO της Εταιρίας, “Η Εταιρία BROKERS LINK θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με έμφαση στη Διαχείριση Κινδύνων για λογαριασμό των πελατών της και στρατηγικό προσανατολισμό την ανάπτυξη των Κλάδων Ζωής, Υγείας, Περιουσίας, Συντάξεων και Επενδύσεων”.

Έτσι, μετά την πλήρη αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της Εταιρίας το 2017, με τη δημιουργία της REAL Academy, της δημιουργίας οργανωμένης διεύθυνσης Marketing & Εκπαίδευσης και τη δημιουργία του Τομέα Μεγάλων Πελατών, με την μεταβολή της επωνυμίας οριοθετείται ένα νέο ξεκίνημα που βρίσκει την Εταιρία οργανωμένη, με ισχυρή οικονομική βάση, ένα μεγάλο πελατολόγιο, αξιόλογα στελέχη και μια νέα αναπτυξιακή στρατηγική που δίνει έμφαση στο σύνολο των χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών προϊόντων με βάση τις λύσεις που ζητούν οι πελάτες της.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί διεξοδικά η νέα αναπτυξιακή στρατηγική της Εταιρίας BROKERS LINK και οι στόχοι της στην Ελληνική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*