I.B.B.C: Η ασπίδα των διαμεσολαβητών

της Ελενας Ερμείδου

Η I.B.B.C. (Insurance Brokers Business Club Α.Ε.) αλλάζει τα δεδομένα,  ενώνει τις δυνάμεις της, με στόχο την βελτιστοποίηση των υποδομών και την εξυπηρέτηση των συνεργατών που θα ενταχθούν στο νέο σχήμα της, την δημιουργία και ανάπτυξη νέων καινοτόμων ασφαλιστικών προϊόντων και την διαρκή κατάρτιση και εκπαίδευση των συνεργατών μας προκειμένου να ανταποκριθούν  στις νέες απαιτήσεις

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, τονίζει αποτελεί την φιλοσοφία της και ταυτόχρονα την ασπίδα όλων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών εν όψει της επικείμενης εφαρμογής των νέων κανονισμών για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR – General Data Protection Regulation, Regulation (EU) 2016/679) και της οδηγίας για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων, τις επαγγελματικές και οργανωτικές απαιτήσεις (IDD (ΕU) 2016/97) σε όλους τους διαμεσολαβούντες, όπως ακριβώς συνέβη το έτος 2016 με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Το διευρυμένο πεδίο εφαρμογής των απαιτήσεων αυτών δημιουργεί, προσθέτει υπέρογκα λειτουργικά κόστη και ανάλογα θα είναι και τα πρόστιμα για τους διαμεσολαβούντες σε περίπτωση μη εναρμόνισής τους με τις ανωτέρω κοινοτικές οδηγίες.

Ο νέος φορέας και τα ιδρυτικά μέλη

Τα ιδρυτικά μέλη – μέτοχοι του νέου φορέα είναι οι εταιρείες BROKERS UNION και 3P  INSURANCE BROKERS.

Το όραμα των ανθρώπων του νέου φορέα

Το όραμα των ανθρώπων της I.B.B.C. είναι κάθε συνεργάτης να μπορεί να εξυπηρετεί το χαρτοφυλάκιο του μέσα από μια σύγχρονη και ανεπτυγμένη πλατφόρμα, να καταφέρει να μειώσει τα λειτουργικά του κόστη σημαντικά ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνει άριστη εξυπηρέτηση, πρόσβαση σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα παρέχει η εταιρεία στο δίκτυο των συνεργατών της και γενικότερα όλες τις παροχές και τα προνόμια ενός ισχυρού οργανισμού.

Η I.B.B.C.,  με τις συνεργασίες που έχει ήδη επιτύχει,  ξεκινάει το 2018 με παραγωγή 50εκ ευρώ  καθαρά ασφάλιστρα συν δικαίωμα, ενώ προβλέπει ότι το παραγωγικό της αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τα 65εκ ευρώ καθαρά ασφάλιστρα.

Τέλος,  μέσω των υποκαταστημάτων της ανά την Ελλάδα,  αναμένεται να εξυπηρετήσει πάνω από 2000 συνεργάτες!

Η I.B.B.C καλεί να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

Νικόλαος Βελλιάδης Γεώργιος Λούβαρης Τάκης Παλαιολόγος
Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος Εντεταλμένος Σύμβουλος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*