MDRT DAY in Thessaloniki: 6η Παρουσίαση Ομιλητών

H Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2017-2018, Ενόψει της Ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki «Αποφάσισε…Δεσμεύσoυ… Πέτυχε» που διοργανώνεται την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 09:15 στο MET HOTEL (αίθουσα Μαΐστρος, Tel: +30 2310 017 000, Fax: +30 2310 017 100, Email: themethotel@chandris.gr, 26ης Οκτωβρίου 48, 54627 Θεσσαλονίκη) ξεκίνησε και ολοκληρώνει σήμερα (12 Ιανουαρίου 2018) την παρουσίαση των ομιλητών της.

Στην συμμετοχή θα συμπεριλαμβάνεται γεύμα – καφές, ομιλίες διακεκριμένων συναδέλφων μελών του MDRT (από Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό), ανάπτυξη πρακτικών και ιδεών πωλήσεων στα πρότυπα του MDRT, εκπαιδευτικές εισηγήσεις για τις εξελίξεις στο επάγγελμα μας, διαδραστικές ομιλίες και μία εξαιρετική ομαδική δραστηριότητα σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ημερίδα θα κλείσει με τον ΚΕΥ ΝΟΤΕ Speaker σε μία ομιλία-έκπληξη.
Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται με την προσκόμιση της απόδειξης πληρωμής.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ

Σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο μαθήματα στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών.
Η έναρξη της ασφαλιστικής του καριέρας έγινε το 1999 στην εταιρεία Commercial Value με διακεκριμένη παραγωγική δραστηριότητα. To 2003 γίνεται η προαγωγή του σε Unit Manager και η κατάκτηση πρώτων θέσεων παραγωγικότητας στην επόμενη τριετία.
Σήμερα λειτουργεί ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος.
Είναι απόφοιτος του εξειδικευμένου πτυχίου στα ασφαλιστικά από το αμερικανικό πανεπιστήμιο T.A.C με τον τίτλο Life Underwriting Training Council Fellow – L.U.T.C.F, ενώ έχει πιστοποίηση στη Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Σήμερα είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος  στον οργανισμό  παροχής εξειδικευμένης εκπαίδευσης IFAAcademy – International Financial Architects.
Ταυτόχρονα σπουδάζει στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό «PRMIA – Professional Risk management Association» του Καναδά.
Το 2015 εκλέχτηκε στην θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων – ΠΣΑΣ, στον οποίον ήταν μέλος του ΔΣ από το 2013.
Όραμα του εκτός από την ατομική του ανάπτυξη στην ασφαλιστική καριέρα είναι να συνεισφέρει, με όσες δυνάμεις διαθέτει, στην αναβάθμιση του ασφαλιστικού θεσμού και στην ανάδειξη του ασφαλιστή ως επιστήμονα συμβούλου.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο κ. Κώστας Βασιλείου γεννήθηκε στην Πάφο στις 19 Ιανουαρίου 1969.

Αποφοίτησε με επιτυχία από το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 1986. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Α.Τ.Ι. Κύπρου (Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Κύπρου) στο κλάδο Μηχανολογίας- Ναυτομηχανικής το 1989. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα μηχανολογίας με αλληλογραφία μέσω του Engineering Council του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως απλός στρατιώτης πεζικού σε διάφορες μονάδες της Κύπρου.

Εργάστηκε επί σειρά ετών ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Τα τελευταία 20 χρόνια περίπου ασκεί με επιτυχία το επάγγελμα του Διακεκριμένου ασφαλιστικού Συμβούλου και πράκτορα, διευθύνοντας εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης που συνεργάζεται με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είναι κάτοχος του Ασφαλιστικού διπλώματος L.U.T.C.F. (LIFE UNDERWRITER TRAINING COUNCIL FELLOW) και F.S.S. (FINANCIAL SERVICES SPECIALIST). Επίσης κατέχει δίπλωμα από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Ι.Χ.Ο.Σ. στον τομέα της μελέτης και διαχείρισης εταιρικού ρίσκου (R.S.P.)
Είναι επίσης ισόβιο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Διακεκριμένων Ασφαλιστών M.D.R.T. (MILLION DOLLAR ROUND TABLE) καθώς και 4 φορές Court of the Table, υπήρξε μέλος του Διεθνή Οργανισμού LIMRA και βραβευόταν για 12 συνεχή χρόνια με το βραβείο International Quality Award.

Σήμερα ζει στην Έγκωμη και είναι παντρεμένος με την Έλενα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τον Ανδρέα ηλικίας 23 ετών, την Μικαέλλα 19 ετών και τον μικρό Αλέξανδρο 7 ετών.
Η σύζυγός του είναι επίσης ασφαλίστρια και τον βοηθά στη διεύθυνση των γραφείων τους στη Λευκωσία και στην Πάφο.

Μαζί με την σύζυγο του Έλενα συμμετέχουν ενεργά στα κοινά βοηθώντας φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως το ΡΟΤΑΡΥ, όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσία – Λήδρα με επιτυχία την χρονιά 2016 – 2017 και τους LIONS, όπου η σύζυγος του είναι Πρόεδρος της Λέσχης Lioness Λευκωσίας – Κερύνειας κατά τη φετινή χρονιά.

Για κάθε πληροφορία ή απορία σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται για τις παραπάνω εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε:
Facebook: MDRT Hellas
e-mail: mccmdrthellas@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*