IFA Academy, Money Show 2018: Επιχειρηματικές ασφαλίσεις – Μια τεράστια ευκαιρία – Ένα νέο λογισμικό!

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα (9 Ιανουαρίου 2018, 17.00 – 20.00) το Money Show 2008 με την 3η εκδήλωση αφιερωμένη στις “Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις”, ” Μια αγορά με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης”, “Ενα καινοτόμο λογισμικό και μια νέα μεθοδολογία” – Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση – “Certified Business Risk Management Architect”-” Risk is our Business”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton στην αίθουσα Εσπερίδες.

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά κράτηση της θέσης σας στον σύνδεσμο: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο σύντομο video που ακολουθεί ο κ. Γιώργος Καραβίας, εξειδικευμένος μεσίτης ασφαλίσεων και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – ΣΕΜΑ, αναλύει τι πιστεύει  για την καινοτόμο μεθοδολογία του IFAAcademy.

Business Risk Management Architect

Παρουσίαση του πρώτου καινοτόμου βραβευμένου Software διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων κινδύνων που παράγει αυτόματη μελέτη κινδύνων για την επιχείρηση – risk reporting / risk profiling.

Βασισμένο στην σύγχρονες τεχνικές  του risk assesement κάνει αντικειμενική προτεραιοποίηση  και ποσοτικοποίηση όλων των ασφαλίσιμων κινδύνων που απειλούν την επιχείρηση τηρώντας τα πρότυπα του ISO 31000 για το Risk Management

Διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο καινοτομίας από τον “ΟΕΒ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ανάμεσα σε εκατοντάδες επιχειρήσεις.

Στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται επίσης καινοτόμα θέματα όπως:

  • Μια έξυπνη προσέγγιση στον επιχειρηματία στηριγμένη στην νέα αυτή μεθοδολογία στην οποία δεν μπορεί να “αντισταθεί” ακόμα και αν δεν διαθέτει budjet για νέες ασφαλίσεις η θέλει να μειώσει ασφάλιστρα.
  • Στρατηγικές και ιδέες για  την διείσδυση στην αγορά των επιχειρηματικών ασφαλίσεων
  • Πώς να εντυπωσιάσεις τους επιχειρηματίες και τα στελέχη τους ώστε να θέλουν να σε συστήσουν.
  • Πώς αποδεικνύεις ότι η  μελέτη αυτή εκτός από risk reporting, ανεβάζει την αξία της επιχείρησης και μπορεί να αξιοποιηθεί ως εργαλείο marketing για την επιχείρηση.
  • Πώς μπορείς να επεκταθείς με την μελέτη αυτή και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας και να απευθυνθείς στην παγκόσμια αγορά
  • Internet Marketing Strategy για προσέγγιση επιχειρήσεων και μια ιδέα που μπορεί να σας φέρει σε επαφή με εκατοντάδες επιχειρηματίες και στελέχη.

…και πολλές άλλες στρατηγικές για το πως να αξιοποιήσετε την ανεκμετάλλευτη αγορά των επιχειρηματικών ασφαλίσεων στην οποία κρύβονται εκατοντάδες εκατομμύρια νέων ασφαλίστρων.

Γίνε Certified “Business Risk Management Architect” και ξεχώρισε στην αγορά των επιχειρηματικών ασφαλίσεων.

Γίνε ο αναντικατάστατος σύμβουλος του επιχειρηματία.

Στο συνέδριο θα κληρωθεί :

  • Μία υποτροφία στο ετήσιο σπουδαστικό πρόγραμμα του IFAAcademy “Business Risk Management Architect” μεγάλης αξίας
  • 15 θέσεις σε webinar του IFAAcademy

 

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.ifaacademy.eu ή στο info@ifaacademy.eu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*