Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ»: Σεμινάρια προετοιμασίας για το Πιστοποιητικό Τύπου Α΄

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ» ενημερώνει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έχει ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Τύπου Α΄, στην Αθήνα, η οποία είναι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

Επισημαίνεται ότι η απόκτηση του παραπάνω Πιστοποιητικού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εγγραφή στο Επιμελητήριο ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, για τους νέους που επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα, όπως επίσης υποχρέωση για τους υπαλλήλους Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ», έχοντας από καιρό παρακολουθήσει τόσο την εξέλιξη της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Νομοθεσίας, όσο και το νέο θεσμικό περιβάλλον της ασφαλιστικής αγοράς, αναμόρφωσε την εκπαιδευτική του ύλη και διαμόρφωσε ανάλογα τεστ κατανόησης προσαρμοσμένα στα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα.

Με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερόμενων ανακοινώνει ότι διοργανώνει σεμινάρια προετοιμασίας για το Πιστοποιητικό Τύπου Α΄ στην Αθήνα, από τις 22 Ιανουαρίου 2018 έως τις 26 Ιανουαρίου 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*