Nέα πρόσωπα στον Όμιλο εταιρειών INTERLIFE

Δύο νέα στελέχη εντάχθηκαν στο δυναμικό του Ομίλου INTERLIFE. Είναι σημαντικό να αναφερθεί και αφορά στην κουλτούρα ισότητας που χαρακτηρίζει την εταιρία το γεγονός ότι το 50% των Διευθυντικών Στελεχών είναι γυναίκες και το 62% του συνόλου των εργαζομένων είναι επίσης γένους θηλυκού.

Ιφιγένεια Αιλιανού

Καθήκοντα Διευθύντριας Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. ανέλαβε η Ιφιγένεια Αιλιανού εδρεύουσα στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα.

Η κ. Αιλιανού ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στον ασφαλιστικό χώρο το 1988 στην International Life. Κατά την πολυετή σταδιοδρομία της εργάστηκε από το 1992 στην COMMERCIAL UNION LIFE στην Ελλάδα, ως στέλεχος του Κλάδου Ζωής ενώ το 2003 εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΕΓΑ ως Τεχνική Διευθύντρια Ζωής. Παρακολούθησε ασφαλιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα, εξειδικευμένα στον τομέα εργασιών του Κλάδου Ζωής και των Αντασφαλίσεων, στην Γερμανία, στη (MUNICH RE) και στη Μεγάλη Βρετανία και Βέλγιο στην COMMERCIAL UNION LIFE.

Η ίδια υπογραμμίζει: Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που εντάχθηκα στην οικογένεια της INTERLIFE, μίας Εταιρίας με ανθρώπινο πρόσωπο και με διαρκώς ανοδική και επιτυχημένη πορεία. Με γνώμονα την αρχή και φιλοσοφία της INTERLIFE “Πάνω από όλα ο Άνθρωπος”, από την νέα μου θέση ελπίζω να συμβάλω δυναμικά στον Κλάδο της Υγείας, που θα είναι και ένας από αυτούς που θα οδηγήσουν τα επόμενα χρόνια στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής αγοράς.

Εύα Γυμνοπούλου

Καθήκοντα Υπευθύνου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου INTERLIFE ανέλαβε η Εύα Γυμνοπούλου στα γραφεία του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Γυμνοπούλου πραγματοποίησε τις προπτυχιακές τις σπουδές στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Kent στη Μεγάλη Βρετανία και τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων στο Πανεπιστήμιο του Manchester στη Μεγάλη Βρετανία.

Κατά την επαγγελματική της σταδιοδρομία έχει διατελέσει Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού σε εταιρίες στην Ελλάδα και καθηγήτρια Οργανωσιακής Ψυχολογίας στον τομέα της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Επιπλέον, έχει διατελέσει Σύμβουλος Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας ISO στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα.

Η ίδια δηλώνει: Είναι τιμή μου που πλέον αποτελώ μέλος της οικογένειας της INTERLIFE, Εταιρίας η οποία επενδύει στους ανθρώπους της και προωθεί την ανάπτυξη και εξέλιξή τους. Στόχος μου από τη νέα θέση είναι να συντελέσω στη συνεχή προσπάθεια της Εταιρίας να οδηγήσουμε τον Όμιλό μας ακόμα “ένα βήμα μπροστά”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*