Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ έφερε τα Χριστούγεννα στην Ευρωκλινική Παίδων

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο Όμιλος Ευρωκλινικής στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες στην Ευρωκλινική Παίδων. Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της AEK Ξανθόπουλος Βασίλης, Μωραΐτης Δημήτρης και Ελόνου Τσινεμέλου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ευρωκλινικής Παίδων στο κέντρο της Αθήνας και πρόσφεραν απλόχερα δώρα και χαρά στους μικρούς ασθενείς που βρίσκονται στο νοσοκομείο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Οι παίκτες της «Βασίλισσας» μοίρασαν δώρα, συνομίλησαν και έπαιξαν με τα παιδιά, υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους πιο «τολμηρούς» και προσέφεραν ζεστά χαμόγελα και αισιοδοξία σε παιδιά και γονείς συνοδούς.

Στο πλαίσιο της γιορτινής ατμόσφαιρας ο Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ΚΑΕ ΑΕΚ και τους παίκτες της που βρέθηκαν σήμερα στην Ευρωκλινική Παίδων για να δώσουν χαρά στους νοσηλευόμενους μικρούς ασθενείς μας. Η προσφορά μας για το παιδί δεν σταματά στην παροχή υπηρεσιών υγείας, αλλά προσπαθούμε κάθε μέρα να χαρίζουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στα παιδιά που το έχουν ανάγκη υλοποιώντας ενέργειες σαν τη σημερινή και στηρίζοντας στην πράξη οργανισμούς όπως ο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος».

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: «Οι νέες εγκαταστάσεις της Ευρωκλινικής Παίδων φαίνονται εξαιρετικές. Βλέπουμε παντού χρώματα και ζωγραφιές. Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ και έχω εντυπωσιαστεί. Από την πλευρά μας ως AEK ήρθαμε σήμερα στην Ευρωκλινική Παίδων για να δώσουμε χαρά στα παιδάκια που νοσηλεύονται με τα δώρα μας, αλλά και να πάρουμε χαρά. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία, και το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά από το 2017».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-a-Wish Ελλάδος, η οποία δήλωσε: «Ο Make-A-Wish αγκαλιάζει κάθε ενέργεια που απευθύνεται στα παιδιά. Ευχαριστούμε την Ευρωκλινική για την υποστήριξή της και μαζί θα πορευτούμε, δίπλα δίπλα Ευρωκλινική και Make-A-Wish, για την πραγματοποίηση των ευχών που έχουν υιοθετηθεί».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*