Που άνοιξε νέο κατάστημα η Glassfit – 3M;

Η GLASSFIT ΑΕ επεκτείνει το δίκτυο της, ανοίγοντας νέο κατάστημα με στόχο την καλύτερη και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το νέο κατάστημα, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο Κερατσίνι και, εκεί πλέον οι πελάτες της εταιρείας  μπορούν να εξυπηρετηθούν στην αντικατάσταση ή επισκευή των κρυστάλλων αυτοκινήτων, χωρίς χρέωση με την κάλυψη ασφαλιστικών εταιριών.  Επίσης και στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών .

Το κατάστημα ΚΑΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γρ. Λαμπράκη 451 – Κερατσίνι εξυπηρετεί και τις περιοχές του Πειραιά, Νίκαιας, Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Περάματος.

Η GLASSFIT ΑΕ με έδρα το Περιστέρι είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με ευρωπαϊκό προφίλ. Εισάγει και εμπορεύτεται κρύσταλλα οχημάτων με κύριους αποθηκευτικούς χώρους την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία ξεκίνησε με συντεχνιακή μορφή πριν το 1970, έχοντας στους κόλπους της τεχνίτες επαγγελματίες με εξειδίκευση στο αντικείμενο της θραύσης κρυστάλλων και σε συναφείς εργασίες του ευρύτερου κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της, όπου παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και τα τηλέφωνα επικοινωίας : http://www.glassfit.gr/en/memvranes.html

Ελενα Ερμείδου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*