Υδρόγειος Ασφαλιστική: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Υδρόγειος Ασφαλιστική υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο με την μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της.
Ξωτικά, μάγοι και άλλοι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών υποδέχθηκαν τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους της Υδρογείου Ασφαλιστικής σε ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Η γιορτινή διάθεση ξεδιπλώθηκε μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορό, τραγούδι, παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση για όλες τις ηλικίες, face painting, ζωγραφική, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ταχυδακτυλουργική παράσταση και όχι μόνο! Από τη γιορτή δεν έλειψε φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε τα δώρα του σε όλα τα παιδιά.
Στην χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρευρέθηκαν περισσότερα από 80 παιδιά, όλων των ηλικιών, μαζί με τους γονείς τους και στελέχη της Εταιρείας.
Επιπλέον, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική στηρίζει την «Ηλιαχτίδα – Κέντρο Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας». Η εταιρεία φιλοξένησε στα κεντρικά της γραφεία χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι, τα έσοδα του οποίου διατίθενται για το έργο της «Ηλιαχτίδας» που είναι να παρέχει στέγη, φροντίδα και υποστήριξη σε άπορα παιδιά με σοβαρές ασθένειες και τις οικογένειές τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*