Interlife, κτίριο

IMMIGRANTS Care, νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα Ασφάλισης Αλλοδαπών από την INTERLIFE

Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα Ασφάλισης Αλλοδαπών το IMMIGRANTS Care δημιούργησε και προωθεί στην αγορά η INTERLIFE Ασφαλιστική, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αναγκαιότητα ασφάλισης αλλοδαπών πολιτών στη χώρα μας.

Προκειμένου οι αλλοδαποί -πολίτες τρίτων χωρών- να λάβουν ή να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους, θα πρέπει να προσκομίζουν στην αρμόδια αρχή, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Ν. 4251/2014, Βεβαίωση Ασφάλισης ή/και Ασφαλιστήριο.

Το πρόγραμμα IMMIGRANTS Care είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Ασφάλισης, ετήσιας διάρκειας, το οποίο προσφέρει κάλυψη της Μόνιμης Ολικής ή Μερικής Ανικανότητας από Ατύχημα, των Ιατροφαρμακευτικών εξόδων και της Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ατύχημα ή Ασθένεια εντός Δημόσιου Νοσηλευτικού Ιδρύματος αποκλειστικά εντός Ελληνικής Επικράτειας. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν αλλοδαποί πολίτες ηλικίας από 3 μηνών έως 75 ετών καταβάλλοντας ένα εξαιρετικά χαμηλό ασφάλιστρο.

Διατίθεται, όπως όλα τα προγράμματα της INTERLIFE, πανελλαδικά μέσω του δικτύου των 1.700 και πλέον ασφαλιστικών συνεργατών της εταιρίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*