H Carglass® Νικήτρια στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2017

Νικήτρια αναδείχτηκε η Carglass® στα 8α Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2017 στην κατηγορία «Ολοκλήρωση Διαύλων Εξυπηρέτησης Πελάτη (Omnichannel Customer Service)», που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Η Carglass® κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία που αφορά στη χρήση, αλλά και στη μεταξύ τους διασύνδεση πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας. Τα συγκεκριμένα κανάλια απευθύνονται τόσο στους τελικούς πελάτες όσο και στους συνεργάτες της Carglass® και αποτελούνται ενδεικτικά από την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής ραντεβού, το webchat στην επίσημη ιστοσελίδα (desktop και mobile), το portal διαχείρισης ραντεβού και παρακολούθησης της εξέλιξης εργασίας, αλλά και Β2Β ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Η ανάπτυξη πολλαπλών ψηφιακών εργαλείων αλλά και η άρρηκτη διασύνδεση μεταξύ τους, έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση του πελάτη, αφού μπορεί να έρθει σε επαφή με την εταιρία με οποιοσδήποτε τρόπο επιλέξει, από οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να χρειασθεί να επαναλάβει τον εαυτό του.

Όπως δήλωσε και ο Χάρης Φίλης, Operations Director της Carglass® Ελλάδος: «Η ευκολία στην αμφίδρομη επικοινωνία των πελατών μας με τον Οργανισμό είναι προτεραιότητα για εμάς, ώστε να μπορούμε να λύνουμε άμεσα τα πρόβλημα τους. Για να επιτευχθεί αυτό, απαραίτητη είναι η ανάπτυξη πολλαπλών καναλιών συνδεδεμένων μεταξύ τους, οι δεσμευμένοι Άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον πελάτη και, φυσικά, η τεχνογνωσία μας. Αυτά είναι τα στοιχεία που αναγνωρίζονται καθημερινά από τους πελάτες μας και αναδείχτηκαν στο Διαγωνισμό».

Μέσα από τη διαδικασία της υποβολής γραπτού φακέλου αλλά και την παρουσίαση του συστήματος Omnichannel ενώπιον κριτικής επιτροπής που αποτελούνταν από στελέχη εταιριών και ακαδημαϊκούς, η Carglass® αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά πρωτοπόρος και καινοτόμος στην ελληνική αγορά, ακολουθώντας πιστά τον Σκοπό της «Να κάνει τη Διαφορά δίνοντας λύση στα προβλήματα των πελατών με πραγματικό ενδιαφέρον».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*