Δ. Γαβαλάκης

Δεν θα είναι εκ νέου υποφήφιος πρόεδρος ο Δ. Γαβαλάκης

Σε δήλωση προέβη ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ Δημήτρης Γαβάλακης μετά την εκλογή του με τον συνδυασμό του Γ. Χατζηθεοδοσίου στην αντίστοιχη διαδικασία του ΕΕΑ και ενόψει των επερχόμενων εκλογών του Συνδέσμου, όπου ξεκαθαρίζει πως για τον ίδιο «ένας σημαντικός κύκλος στα Σωματεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ολοκληρώθηκε». Παρατίθεται αυτούσια η δήλωση:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα αλλά και συνάμα βαριά ευθύνη η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συνάδελφοί μου στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σε συνεργασία με όλους τους εκλεγμένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές αλλά και τα Σωματεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, οφείλω και δεσμεύομαι για αυτό, να υπηρετήσω με πάθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα τον κλάδο μας αλλά και όλους τους Επαγγελματίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την αθρόα συμμετοχή τους, στους συνυποψήφιους μου για τον εξαιρετικό τους αγώνα και φυσικά στον Πρόεδρο του ΕΕΑ Γ. Χατζηθεοδοσίου για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού.

Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από την εκλογή μου συνδυαστικά με τις πάγιες αρχές που διέπουν την αντίληψή μου για τις θέσεις ευθύνης, με οδηγούν στην απόφασή μου να μην θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου του ΠΣΣΑΣ στην επικείμενη Γενική Συνέλευση.

Μετά από 8 χρόνια στο ΔΣ του Συνδέσμου, 6 χρόνια στη θέση του Προέδρου και 2 θητείες ως Πρόεδρος της ΕΑΔΕ, εκτιμώ ότι ένας σημαντικός κύκλος στα Σωματεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ολοκληρώθηκε.

Θέλω να εκφράσω σε όλα τα μέλη των ΔΣ στα οποία συμμετείχα, σε όλα τα μέλη του ΠΣΣΑΣ αλλά και σε κάθε συνάδελφό μου ξεχωριστά, την ευγνωμοσύνη μου για την εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*