Anytime: Πρωτοπόρος και το επιβεβαίωσε στο crowdhackathon

του Νίκου Σακελλαρίου

Από ένα hackathon με αντικείμενο την ασφαλιστική αγορά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Anytime που αποτελεί  την πρωτοπορία σ’ αυτό το είδος της ασφάλισης αυτοκινήτου. Την  Ομάδα ASAP με το πρόγραμμα ROSA που εστιάζει στην  εφαρμογή Παρακολούθηση Συμπεριφοράς Οδηγών Αναφορά Επικίνδυνων Σημείων βράβευσε η Anytime κατά το δεύτερο crowdhackathon#insurance. Το 2ο βραβείο1.500 ευρώ απένειμε ο κ. Πάνος Κούβαλης, Manager στην Anytime.

Στην εφαρμογή αυτή, ουσιαστικά εντοπίζονταν οι κίνδυνοι στο οδόστρωμα και οι επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές. Σε δεύτερη φάση βαθμολογούνται οι αντιδράσεις των οδηγών και σε τρίτη φάση, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αξιοποιήσουν τα δεδομένα για την κατάλληλη τιμολόγηση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Η εφαρμογή απευθύνεται στον ασφαλιστικό κλάδο ως σύνολο και στους οδηγούς.

Στόχος της είναι η χαρτογράφηση επικίνδυνων σημείων οδικού δικτύου, παροχή προειδοποιήσεων στους οδηγούς, δημιουργίας προφιλ οδικής συμπεριφοράς, διαδικασίες gamification crowd sourcing, συσχέτισης καλής οδικής συμπεριφοράς με επιβράβευση στα ασφάλιστρα.

Σύμφωνα με την ομάδα ASAP η εφαρμογή μπορεί να έχει  Γλώσσα προγραμματισμού / Framework  – Λειτουργικό που ‘τρέχει’ java, spring, react native, mongodb, ethereum, spark.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*