Συνεργασία της ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ με τα καταστήματα iRepair

Σε νέα συνεργασία με τα καταστήματα iRepair προχώρησε η ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ – Μεσίτες Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων για την προώθηση του προγράμματος ασφάλισης κινητών και tablets, το οποίο έχει δημιουργήσει και προωθεί στην ασφαλιστική αγορά σε αποκλειστική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Generali.

Τo δίκτυο της iRepair αποτελείται από 24 καταστήματα με πανελλαδική κάλυψη, τα οποία  εξειδικεύονται στην επισκευή smartphones, tablets, ηλεκτρονικών υπολογιστών & laptops και ειδικά συσκευών της Apple.

Η iRepair με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης iRepair Plus One Insurance προσφέρει στους πελάτες της ασφαλιστική κάλυψη για ένα έτος, για μια επιπλέον δωρεάν επισκευή / αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης των συσκευών iPhone που επισκευάζει.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη δημιουργία και προώθηση του νέου αυτού ασφαλιστικού προγράμματος, οι συνεργαζόμενες εταιρείες αναβαθμίζουν και προσθέτουν αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους και προσβλέπουν στην περαιτέρω επωφελή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*