Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα webinar θεσμικής ενημέρωσης-εκπαίδευσης από τον ΠΣΑΣ

Πάνω από 500 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές παρακολούθησαν το webinar θεσμικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης που διοργάνωσε ο ΠΣΑΣ την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, με ομιλήτρια την καταξιωμένη και μέλος του MDRT Sunny Lee από το Λος Άντζελες, σε συνεργασία με την επιτροπή επικοινωνίας του MDRT στην Ελλάδα.

Προηγήθηκε θεσμική ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΠΣΑΣ Παναγιώτη Λελεδάκη σχετικά με όλα τα σημαντικά ζητήματα που ενδιαφέρουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στις εξελίξεις των οποίων συμμετέχει ενεργά ο ΠΣΑΣ. «Και αυτή τη φορά μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε με τα μέλη μας διαδραστικά, μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης του ΠΣΑΣ, ακούσαμε τις απορίες και τις ερωτήσεις των μελών μας, απαντήσαμε σε αυτές και καταγράψαμε όσα ζητήματα μας τέθηκαν» επισημαίνει ο Σύνδεσμος στη σχετική ανακοίνωση.

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν το webinar εύκολα και απλά, μέσω σύνδεσης από τον υπολογιστή τους, ενώ ο ΠΣΑΣ κάνει ένα ακόμα βήμα, δίνοντας τη δυνατότητα στα premium μέλη να παρακολουθούν όποτε το επιθυμούν τα webinars που έχει διοργανώσει σε επανάληψη, μέσω της νέας, πρωτοποριακής πλατφόρμας e-learning πλατφόρμας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του MDRT στην Ελλάδα Κυριάκος Χατζηστεφάνου, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του MCC MDRT στην Ελλάδα για το 2017 και ανακοίνωσε την διοργάνωση του MDRT DAY στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιανουαρίου 2018, με ομιλητές από όλο τον κόσμο, όπως την Αμερική, την Νότιο Αφρική, το Ισραήλ κ.α.

Μεγάλη τιμή για τον ΠΣΑΣ και τα μέλη αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Guy Baker, πρώην πρόεδρος του MDRT και βραβευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος, ανάμεσα στους πρώτους 250 στην Αμερική, απηύθυνε χαιρετισμούς προς όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους στην Ελλάδα, στα υποψήφια μέλη του MDRT, καθώς και στα ήδη μέλη του, τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το MDRT παγκόσμια με τα 60.000 περίπου μέλη, για το μοίρασμα των ιδεών και των καλύτερων πρακτικών στο επάγγελμα.

Ο ίδιος παρουσίασε με ενθουσιασμό την κεντρική ομιλήτρια του webinar Sunny Lee, η οποία θα είναι και ομιλήτρια στο MDRT DAY  στην Θεσσαλονίκη. Η Sunny Lee, 8 χρόνια μέλος του MDRT και 1 χρόνο COT, αναπτύσσοντας στην ομιλία της το θέμα «Money Monster or Money Master», τόνισε την αξία της υγιούς εκπαίδευσης των παιδιών σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων τους, για μια οικονομικά σωστή ζωή από τα πρώτα χρόνια.

Τόνισε, επίσης, ότι μεταφέροντας αυτή τη γνώση στους πελάτες μπορούμε να βρούμε πεδία συζήτησης μαζί τους για έναν σωστό οικονομικό προγραμματισμό, τον οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε σε νέες συνεργασίες μαζί τους. Έδειξε τρόπους για να επιτευχθεί η οικονομικοί εκπαίδευση των παιδιών, αναδεικνύοντας ένα ακόμα σημαντικό σημείο της διαδικασίας: τον ποιοτικό χρόνο που θα μοιραστούμε με τα παιδιά μας και την αξία που θα δώσει στην οικογένειά μας.

Κλείνοντας το webinar, ο Κάρολος Μαρκουίζος, αντιπρόεδρος του ΠΣΑΣ και μέλος της επιτροπή επικοινωνίας του MDRT στην Ελλάδα, συνόψισε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας της Sunny Lee και επεσήμανε τα πολλαπλά οφέλη από τη συμμετοχή σε κοινές δραστηριότητες του ΠΣΑΣ και του MDRT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*