Στήριξη στην υποψηφιότητα του Γ. Παϊκόπουλου για το ΕΕΑ

Καλή επιτυχία ευχήθηκε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς στον Γιώργο Παϊκόπουλο, για τη συμμετοχή του στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (2,3 και 4 Δεκεμβρίου) με τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας», επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων Γιώργος Παϊκόπουλος αποτελεί διακεκριμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς και έχει συμβάλει με την παρουσία και τη δράση του στην εξέλιξη και της εταιρείας του και του ευρύτερου κλάδου. Η συμμετοχή του στον συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα των υποψηφίων του και δίνει το στίγμα του αγώνα που θα δοθεί από την επόμενη κιόλας ημέρα για την προάσπιση των συμφερόντων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Στο μήνυμά του ενόψει των εκλογών ο κ. Παϊκόπουλος αναφέρει:

Η ενασχόλησή μου με το χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας προέκυψε όταν σπούδαζα ναυτιλιακές επιστήμες. Άρχισα συγχρόνως να εργάζομαι σαν ασφαλιστικός σύμβουλος και να παρακολουθώ όλα τα ασφαλιστικά σεμινάρια. Έκτοτε και μέχρι σήμερα παρακολουθώ αδιαλείπτως ό,τι έχει σχέση με το επάγγελμά μου.

Είχα την τύχη να έχω δασκάλους τους καλύτερους στην Ασφαλιστική Αγορά. Αγαπώ αυτό που κάνω και νοιώθω πάντα ερωτευμένος με τις πωλήσεις και την ανάπτυξη.

Στην Εταιρία όπου εργάζομαι κατόρθωσα με όπλα μου τη σκληρή δουλειά, τη συνεργασία με τους συναδέλφους μου και την ομαδικότητα, να δημιουργήσω δύο Επιθεωρήσεις και συγχρόνως να ηγούμαι της δίκης μου Επιθεώρησης, η οποία χαρακτηρίζεται για το ήθος και την εργατικότητά της.

Εδώ και καιρό κατέχω τον πλέον τιμητικό τίτλο της Εταιρίας μου, του «Κορυφαίου Επιθεωρητή Πωλήσεων». Στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι η αναβάθμιση του θεσμικού ρόλου των ασφαλιστών και η διασφάλιση του επαγγέλματός μας.

Λόγω γνώσεων και εμπειρίας μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά στα προβλήματα τα οποία μας απασχολούν και να προσπεράσουμε μαζί τα εμπόδια που μας βάζουν. Θεωρώ, δε, ότι με ομαδικότητα και ενωμένοι στον κοινό στόχο για ισχυροποίηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θα δίνουμε καθημερινά την μάχη μας για το συμφέρον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών.

Γι’ αυτό αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου του ΕΕΑ και ενετάχθηκα στο συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας», πιστεύοντας από κοινού στο όραμα της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*