Λογότυπο ΠΣΑΣ

Σύμφωνος και ο ΠΣΑΣ για την επιλογή έδρας από τους επικεφαλής ψηφοδελτίων

Στις επιμελητηριακές εκλογές, όπως είναι γνωστό, συμμετέχουν 4 συνδυασμοί, με επικεφαλής συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η ισχύουσα νομοθεσία τους επιτρέπει να επιλέξουν, μετά τις εκλογές, αν θα καταλάβουν την έδρα τους από των τομέα των υπηρεσιών, όπου και ανήκουν, ή από τον τομέα των επαγγελματιών.

Η πρόταση που υπέβαλλε η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος ΕΑΕΕ, η οποία καλεί τους Επικεφαλής των Συνδυασμών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών να δηλώσουν εκ των προτέρων πώς θα χρησιμοποιήσουν το πλεονέκτημα που τους δίνει η νομοθεσία, βρίσκει σύμφωνο και τον ΠΣΑΣ

Άλλωστε οι επιμελητηριακές εκλογές έχουν έντονο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και άρα η πιθανότητα συμμετοχής στο ΔΣ μεγαλύτερου αριθμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είναι σημαντική για τον κλάδο.

Η δημόσια θετική ανταπόκριση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Χατζηθεοδοσίου, ότι θα καταλάβει την έδρα του από την κατηγορία των επαγγελματιών είναι το πρώτο σημαντικό βήμα και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και οι επικεφαλής των άλλων συνδυασμών κύριοι Λεβετσοβίτης, Δημαρχιάδης και Καρναχωρίτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*